FTTH cam fiber. Karıştırıyorsun.FTTH bakır kablo olarak geliyor iletkenlik azalınca veya altyapı kutusunun daireye olan uzaklığı arttıkça hız yavaşlar ping artar. Bizim sitede sitenin girişinde 40 Mbps VDSL var ama bizim eve gelinceye kadar 15 Mbps oluyor.
Süperbox gibi ama evin yada binanın en yüksek yerine çanak anten gibi bir şey koyuyorlar, evin içine de normal modem koyuyorlar, o çanak antenden modeme cat 6 kablo indiriyorlar. Hava şartlarından nasıl etkilenir bilmiyorum.Air FİBERNET nedir? Fiber internet hızının bu Turkcell Superbox hali gibi bir şey mi? Orijinal sitesinin linkini atabilir misiniz?
Ankara için önerdiğiniz bir sağlayıcı öneriniz var mıdır?Süperbox gibi ama evin yada binanın en yüksek yerine çanak anten gibi bir şey koyuyorlar, evin içine de normal modem koyuyorlar, o çanak antenden modeme cat 6 kablo indiriyorlar. Hava şartlarından nasıl etkilenir bilmiyorum.
Ankara için önerdiğiniz bir sağlayıcı öneriniz var mıdır?
uzaynet.com.tr
FTTH cam fiber. Karıştırıyorsun.
Sadece cam ile değil, titanium ile bile fiber iletilebilir, ama camın maliyeti düşük. Bu da ek bilgi olsun.Bu var diye biliyorum ama biraz pahalı.![]()
Anasayfa - Uzaynet
Türkiye’nin Lider Altyapısız Uydu İnterneti Uzaynet uydu üzerinden yüksek hızda, iki yönlü internet bağlantısı sağlayabilen bir servistir. Hemen Başvur Bizi Arayın Her Yerde İnternet Kabloya gerek olmadan, uyduyla anında bağlantı. Kesintisiz Hız Uydu teknolojisiyle her angüçlü internet. Özgürce...uzaynet.com.tr
Reis internet ve bilgisayar benim ilgi alanım zaten. Bu yorumu kardeşim yazmış. Zaten fizikteki optik dalını baz alırsak cam ile geldiğini biliyorum.
Hangi firma hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.