Airdisplay bilgisayarı bozabilir mi?

Airdisplay ile tabletimi ikinci ekranım olarak kullanmak istiyorum (idarelik). Sizce kullanmalı mıyım? Bilgisayara zararı olur mu? İnternette birkaç videonun altında bu uygulama için kötü yorumlar gördüm örneğin birisi "bu uygulamayı kurdum bilgisayarımın ekranı gitti" demiş diğeri ise "AMD sisteminiz varsa kurmayın" demiş. Benim de sistemim AMD olduğu için denemeden önce buraya sorayım dedim. Sizce kullanmalı mıyım?

Airdisplay ile tabletimi ikinci ekranım olarak kullanmak istiyorum (idarelik). Sizce kullanmalı mıyım? Bilgisayara zararı olur mu? İnternette birkaç videonun altında bu uygulama için kötü yorumlar gördüm örneğin birisi "bu uygulamayı kurdum bilgisayarımın ekranı gitti" demiş diğeri ise "AMD sisteminiz varsa kurmayın" demiş. Benim de sistemim AMD olduğu için denemeden önce buraya sorayım dedim. Sizce kullanmalı mıyım?
Bu bilgiyi kim uydurdu?
Arkadaşım böyle bir şey yok. Hiçbirine inanma. Kullanabilirsiniz.
internet üzerinden gelen görüntüyü bilgisayara aktarıyor. Bunda zarar söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı