AirPods alınır mı?

• Konuyu başlatan EAÇ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 108

EAÇ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer r9t
İyi sosyaller arkadaşlar. Kaliteli bir kulaklık arayışındayım. Halihazırda iPhone kullanıyorum. Masa başı 12 saat çalıştıgım bir işe sahibim. Çalışırken müzik dinleyebiliyorum arama yapabiliyorum. AirPods'lar gerek Apple kullandığım gerek kalite konusunda hoşuma gidiyor. Lakin bu paraları hak eder mi? Kullandığım telefon iPhone 16e tutup da telefonun dörtte biri parasında kulaklık almak mantıklı mı bilemedim. Önerileriniz nelerdir?

İyi Sosyaller arkadaşlar. Kaliteli bir kulaklık arayışındayım. Halihazırda iPhone kullanıyorum. Masa başı 12 saat çalıştıgım bir işe sahibim. Çalışırken müzik dinleyebiliyorum arama yapabiliyorum. AirPods'lar gerek Apple kullandığım gerek kalite konusunda hoşuma gidiyor. Lakin bu paraları hak eder mi? Kullandığım telefon iPhone 16e tutup da telefonun dörtte biri parasında kulaklık almak mantıklı mı bilemedim. Önerileriniz nelerdir?

3 farklı AirPods kullandım(Nesil 2, Pro1 ve Pro2)
Şu an da güncel olarak 2 yıldır Pro 2 kullanıyorum ve her şeyiyle çok memnunum. 12 saat gibi uzun bir süre kullanırsanız belki Pro versiyonlarındaki kauçuk kulağınızı rahatsız edebilir denemeniz lazım.

Telefonunuz iPhone olduğu için değer. Kalitesi kötü değil sadece gereksiz pahalı ama hangi Apple ürünü ucuz ki?

Burada Samsung, Huawei veya Anker önerileri yapabilirler ama sürekli iPhone kullanacaksanız AirPods almanız daha iyi olur.

3 farklı AirPods kullandım(nesil 2, Pro1 ve Pro2)
Şu an da güncel olarak 2 yıldır Pro 2 kullanıyorum ve her şeyiyle çok memnunum. 12 saat gibi uzun bir süre kullanırsanız belki Pro versiyonlarındaki kauçuk kulağınızı rahatsız edebilir denemeniz lazım.

Şu an kauçuklu bir model kullanıyorum ondan yana bir sıkıntım yok lakin şimdi kullandığım telefonu 40 bin TL'ye aldım. Tutupta kulaklığa 12 bin vermek biraz garip geliyor. Aynı şekil benzer düşünce Apple watchtada var. Telefona 40 bin verdim 15bin saate vermek bir garibime gider bilemedim.

İphone kullanıyorum anker kullanıyorum,ekosistem için o kadar para airpods'a verme bence önerdiğim kulaklıklardan birini alırsan kaliteyi hissedersin.

Telefonunuz iPhone olduğu için değer. Kalitesi kötü değil sadece gereksiz pahalı ama hangi Apple ürünü ucuz ki?

Burada Samsung, Huawei veya Anker önerileri yapabilirler ama sürekli iPhone kullanacaksanız AirPods almanız daha iyi olur.

Aktif Anker kullanıyorum lakin baz bir modeli Apple bir ürün alıp uzun sure kullanmak istiyorum. iPhone16e yide bu sebeble aldım. Aşırı dolu dolu özellikler aramiyorum sadelik ve uzun omurluluk ariyorum ondan hangi modeli alsam veya alsammı bilemedim.

Şu an kauçuklu bir model kullanıyorum ondan yana bir sıkıntım yok lakin şimdi kullandığım telefonu 40 bin TL'ye aldım. Tutupta kulaklığa 12 bin vermek biraz garip geliyor. Aynı şekil benzer düşünce Apple watchtada var. Telefona 40 bin verdim 15bin saate vermek bir garibime gider bilemedim.
1 yıldır iphone ve ipad ile dönüşümlü airpods pro 2 kullanıyorum, hayatımda harcadığım en iyi 10 bin tl falan. Kedim ısırdı sorun yok, defalarca düşürdüm metrelerce yükseklikten sorun yok ses kaliteli çok doğal. Siz almışken pro 3 alın daha yeni, özellik anlamında pek bir şey yok ama fiyat farkıda çok yok.

1 yıldır iPhone ve iPad ile dönüşümlü AirPods Pro 2 kullanıyorum, hayatımda harcadığım en iyi 10 bin TL falan. Kedim ısırdı sorun yok, defalarca düşürdüm metrelerce yükseklikten sorun yok ses kaliteli çok doğal. Siz almışken Pro 3 alın daha yeni, özellik anlamında pek bir şey yok ama fiyat farkıda çok yok.

Hocam yalan yok AirPods baksam fiyatından dolayı 4. nesil bakacaktım düz. Parasal bir sorunum yok ama telefonum baz bir modelken o kadar kulaklıga vermek mantıklı mı ki telefonu yukseltmeyi dusnmuyorum.

Hocam yalan yok AirPods baksam fiyatından dolayı 4. nesil bakacaktım düz. Parasal bir sorunum yok ama telefonum baz bir modelken o kadar kulaklıga vermek mantıklı mı ki telefonu yukseltmeyi dusnmuyorum.
Pro 3 al en az 5 yıl kullanırsın sorunsuz şekilde pişman olmazsın AirPods bir kulaklıktan daha fazlası.

Hocam karar sizin tabii ki ama ben iphone 11 ile de kullandım şuanda da ocaktan beri iphone 15 pro ile kullanıyorum, telefon modeli önemli değil kulaklık iki modelde de çok iyi bir ses deneyimi sağladı ve arada bir kulaklığa bakıp iyiki almışım diyorum, parasal sorun yoksa sonuçta dünyaya 1 kez geliyoruz bir ürün aldığımızda alabileceğimiz en iyi modeli ve deneyimi almak fiyatlar arası uçurum yoksa her zaman bence en mantıklısı ayrıca kulaklıklar uzun süre çalışan ve işe yarayan cihazlar. Düz 4 ile de Pro 2 arasında uçurum var. Siz Pro 3 bakmaya özen gösterin bunları parasal sorun yok dediğiniz için konuşuyorum yoksa tabii ki bütçeniz neyse sınırınız odur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı