Diğer AJ159PRO 8000Hz tekrar satışta! 1028 TL + vergi

Hocam ürün normalde 500 TL ise sen Temu'dan alırken 800 TL ödüyorsun vergisiz. Ürün 500 TL kargoyada 300 TL ödemiş oluyorsun. Faturaya da böyle yansıtılır.
Temu o kadar pahalı mı diğer yerlere göre? Öyle olsa bile Türk gümrüğü biraz farklı. Hani burda kargo ücreti yazmıyor, 15 dolar vardır diye tahminde bulunabilir, fazla vergi almak için. Bu durum daha önce yaşandı diye biliyorum.

Temu o kadar pahalı mı diğer yerlere göre? Öyle olsa bile Türk gümrüğü biraz farklı. Hani burada kargo ücreti yazmıyor, 15 dolar vardır diye tahminde bulunabilir, fazla vergi almak için. Bu durum daha önce yaşandı diye biliyorum.

Temu o kadar pahalı değil hocam. Hatta bazı ürünlerde gayet güzel indirimler yapıyor. Aslında aynı kapıya çıkıyor. Birinde üründen alıyorlar parayı diğerinde ise kargo bedeli olarak alıyorlar. Ben hiç karşılanla denk gelmedim doğrusu kargo ile sorun yaşayan. Ama AliExpress'te yaşayan gördüm bizzat yaşadım. Aldığım ürün 28 euro olmasına rağmen müşavir tarafından bunun fiyatı 32 euro denilip ekstra vergi vermek zorunda kalmıştım bunun özel bir ismi vardı ama hatırlayamadım. Ama Temu'da böyle bir sorun yaşamadım.

Temu o kadar pahalı değil hocam. Hatta bazı ürünlerde gayet güzel indirimler yapıyor. Aslında aynı kapıya çıkıyor. Birinde üründen alıyorlar parayı diğerinde ise kargo bedeli olarak alıyorlar. Ben hiç karşılanla denk gelmedim doğrusu kargo ile sorun yaşayan. Ama AliExpress'te yaşayan gördüm bizzat yaşadım. Aldığım ürün 28 euro olmasına rağmen müşavir tarafından bunun fiyatı 32 euro denilip ekstra vergi vermek zorunda kalmıştım bunun özel bir ismi vardı ama hatırlayamadım. Ama Temu'da böyle bir sorun yaşamadım.
Temu gümrük konusunda iyi. Ya çare bulur bu duruma ya da kapatır tr ye.

Gümrükte sıkıntı yaşarım gibi geldi yoksa almak istiyorum.

Yilbasina kadar urunun fiyati 1070 TL'yi gecmezse sıkıntı olmaz. Tabii vergiyle falan 1650'ye gelir sana.

Evet epey gelmiş stoka.

Bunun rakibi ne? Ya da dengi? Alınır mı? Sirf 8K icin degilde diger tum ozellikleriyle? Mcu sensor vs?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı