Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor

Daha dün ve bu sabah aynı fare 800 TL bandında falandı bunun üzerine bir soğuk su içilir hocam iade etmekten başka çareniz yok.
Ben bugün Apex'i 800 TL'den aldım valla yalan yok :D tek korkum arkadaş gibi sorun yaşamak.

İade edebiliyorsanız hemen iade edin. Pro versiyonu 1400₺ civarına denk geliyor.

2 farkı var. Dongle üzerindeki ekran ve sensör. Geri kalan tüm özellikleri aynı olması lazım.
Pro'daki MCU'yu çözemedim Ajazz'ın kendi sitesinde Nordic diye belirtmişler ama bazı yerlerde de Royuan olarak geçiyor acaba ne kullanmışlar gelince göreceğiz.

Ben bugün Apex'i 800 TL'den aldım vallahi yalan yok :D tek korkum arkadaş gibi sorun yaşamak.

Pro'daki Mcu'yu çözemedim sitede nordic diye belirtmişler ama bazı yerlerde de royuan olarak geçiyor acaba ne kullanmışlar gelince göreceğiz.

Bende Z1 her an iptal edip alacaktım bu konudan sonra Z1 iptal etmekten vazgeçtim arkadaşa şanssızlık olmuş veya satan kişi biliyordu durumu.

Arkadaş yapı kalitesi de iyi değil. Biraz bastırsam kırılacak eminim. Hiç kimseye önermiyorum.

İşte bu yüzden hemen almak yerine bekledim yorumları görmek için malzeme kalitesi olmadıktan sonra boş.

Arkadaş yapı kalitesi de iyi değil. Biraz bastırsam kırılacak eminim. Hiç kimseye önermiyorum.
Bence sizdeki mouse sıkıntılı böyle olmaması lazım Aj159 Apex'e 65 dolar bandında orta düzey diyorlar Temu'dan alanlar için fiyatına göre üst düzey bir mouse umarım bize düzgün gelir.
İşte bu yüzden hemen almak yerine bekledim yorumları görmek için malzeme kalitesi olmadıktan sonra boş.
Ondaki eski bizdeki yeni modeller de olabilir hocam bilemiyorum. Temu'daki Apex'i satan satıcı direkt Ajazz'dı çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aha benim sorun. İzleyin. Saniye ayarlı. Bu fare çöp! Apex alanlar, iptal edebiliyorsanız edin gerçekten.

Bence sizdeki mouse sıkıntılı böyle olmaması lazım AJ159 Apex'e 65 dolar bandında orta düzey diyorlar Temu'dan alanlar için fiyatına göre üst düzey bir mouse umarım bize düzgün gelir.

Ondaki eski bizdeki yeni modeller de olabilir hocam bilemiyorum.

Bu fiyata bu kalite fazlaydı illaki bir yerden patlak vermesi gerekirdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aha benim sorun. İzleyin. Saniye ayarlı. Bu fare çöp! Apex alanlar, iptal edebiliyorsanız edin gerçekten.

Bu sorun dongleyi fareden uzaklaştırdığınızda oluyor çok da garip değil böyle bir sorun olması.

Bu sorun zaten dongleyi fareden uzaklaştırdığınızda oluyor çok da garip değil böyle bir sorun olması.
Adamda dibinde dongle. Bende de dibinde.

1729800049925.png

Bakın. Bu sorunu tek ben yaşamamışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı