herrykanefani
Picopat
- Makaleler
- 1
Düzelmedi.@herrykanefani ürünün Dongle'ı varsa USB 3.0 portuna ya da başka portlara takıp dener misiniz?
Düzelmedi.@herrykanefani ürünün Dongle'ı varsa USB 3.0 portuna ya da başka portlara takıp dener misiniz?
Sistem özellikleriniz nedir?Ajazz AJ159 Apex fare aldım. İyi hoş da ara sıra mouse donuyor gibisinden yavaşlıyor, imleç ufaktan ışınlanıyor. Ayrıca farenin soluna bastırınca çıtırdıyor, çıtırdama değil de bir ses geliyor. Anlatamadım tam.
@belirsizz
Neden olabilir?
Ve ürünü 8000 Hz'e alınca kendini otomatik 1000 Hz'e atıyor. Hz değişemiyorum driverdan. Almaz olaydım. Driverı çok yavaş, hantal. 10 dk bekletiyor her işlem için.
Ve fare hiç akıcı değil. 2000 Hz'i 1000 Hz'den bile yavaş. 4000 Hz zaten direkt donuyor.
Ayrıca bunun sponsorlu içerik olup olmadığından emin olamadım. @Hyperciaa
İnceleme: Ajazz AJ159 Apex ilk izlenim
Merhaba arkadaşlar. Whatgeek'in bana ücretsiz olarak temin ettiği, Ajazz markasının AJ159 Apex isimli modeliyle olan ilk izlenimimi sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle farenin kutusu cidden çok hoş yapılmış, oldukça lüks hissettiren bir kutu. Üzerindeki AJ159 Apex yazısı holografik ve baktığınız...techolay.net
Temuadan sipariş ettim hocam şimdi MCU sıkıntı yaşatır mı?Nordic MCU var onda. Temu'dakilerde Royuan var.
Temuadan sipariş ettim hocam şimdi MCU sıkıntı yaşatır mı?
Valla 20-25 ise iyi sıkıntı olmaz masam geniş hemen mouse un önüne koyucam zaten.Bir forum sayfasında dongle 20-25 cm'den uzak olmasın gibi birşey yazıyordu
Bluetooth yada kablolu kullanmayı denediniz mi acaba, bu mouse'un 3 farklı bağlantı şekli var.
Evet.Bende temudan aldım fakat konuyu görünce içime kurt düştü. A179P ve A159Pro aldım bir de apex almayı düşünüyordum sadece apexdemi oluyor bu sorun?
Attack shark yeni batchlerde bu sorun yok diyor ama bu yeni batch mi onu bilemiyoruz işte.Bende temudan aldım fakat konuyu görünce içime kurt düştü. A179P ve A159Pro aldım bir de apex almayı düşünüyordum sadece apexdemi oluyor bu sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.