Elektronik Ajazz AJ159 Apex vergisiz 533,49 TL

siyahının altında dongle haznesi yok, mavinin altında dongle haznesi var, siyah gerçekten çok kaliteli olmuş, elimde dragonfly var bana göre ondan bile daha güzel hissiyatı ama mavi olan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayrıca burada bir arkadaş önerdi, aygıt yöneticisinden bluetooth ve usb bağlantı noktalarının güç kazancını kapatınca hiçbir bağlantı problemi yaşamadım, bazen mouse bluetooth ve 2.4 algılamıyordu.
Güç kazancını nereden kapatıyoruz hocam?

Güç kazancını nereden kapatıyoruz hocam?
aygıt yöneticisinde evrensel seri yolu denetleyicileri içindeki tüm hepsine tıkla, güç sekmesi olanların güç kazancını kapat, bluetooth içinde yap, bilgisayar uyku moduna geçiriyormuş belli süre sonra algılama problemı yaratıyormuş, ben bu ayarı kapattıktan sonra bugün problem yaşamadım mouse ve klavyede.

aygıt yöneticisinde evrensel seri yolu denetleyicileri içindeki tüm hepsine tıkla, güç sekmesi olanların güç kazancını kapat, bluetooth içinde yap, bilgisayar uyku moduna geçiriyormuş belli süre sonra algılama problemı yaratıyormuş, ben bu ayarı kapattıktan sonra bugün problem yaşamadım mouse ve klavyede.
Teşekkür ederim.

Hocam fare elime ulaştı da bir şey soracağım. Dongle üzerinde saat göstergesi uygulama açıkken yenileniyor sadece. Bunu küçültüp simge haline getirince yenilemiyor. Bir çözümü var mıdır? Uygulama tamamen kapalı değil.

Google da bulamadım. Hangi driver ı kurmam gerekiyor. Yanlış kurmak istemiyorum. Driver kurduktan sonra çalışmıyor diyen var. Epomaker ve ajazz sitesinde farklı driver var. Epomaker sitesindeki daha yeni sürüm.

Google da bulamadım. Hangi driver ı kurmam gerekiyor. Yanlış kurmak istemiyorum. Driver kurduktan sonra çalışmıyor diyen var. Epomaker ve ajazz sitesinde farklı driver var. Epomaker sitesindeki daha yeni sürüm.
Kendi sitesindeki driverı indirip kurduğumda hata verdi.Ama aşağıdaki linkdeki driverla kurulum yaptım.Çalışıyor,bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı