Ajazz AJ159 Pro vs Apex

Bütçe
2000

xApoYT

Decapat
Daha fazla  
Bu iki mouseden birini almayı düşünüyorum 1000₺ bandına ama hangisini almalıyım kararsızım. Apex alırsam mavi Pro alırsam beyaz alacağım Apex'in beyazı olmadigi için yani renk olarak benim için Pro önde ama özellik olarak Apex önde deniyor ancak sorunları varmış. şu ana kadar eline Apex'ya da Pro geçen sorun yaşayan var mı veya 2000₺ bütçede bunların dışında mouse öneriniz varsa beklerim.

apex ve pro arasinda teknik olarak ne kadar fark var acaba ve sizdeki hangi renk apex acaba renkler arasinda fark var diyen var mesela mavisi gicirti var diyenler var
Bende 4 adet apex var hepsini denedim hiçbir sıkıntısı yok. 2 beyaz 1 mavi 1 turuncu var hepsi aynı. Pro ile tek farkı sensör.

Hiç fark yok sayılır. Apex sensörü kağıt üzerinde daha iyi. Birde şarj istasyonunda ekran var.
mcu lari ayni mi acaba pro da pan 1080 varmis acaba iyi bir mcu mudur

Bende 4 adet apex var hepsini denedim hiçbir sıkıntısı yok. 2 beyaz 1 mavi 1 turuncu var hepsi aynı. Pro ile tek farkı sensör.
4 de 0 sorun guzelmis acaba o sensordeki farki o kadar hisseder miyiz ya gif benim icin hic onemli degil

mcu lari ayni mi acaba pro da pan 1080 varmis acaba iyi bir mcu mudur

4 de 0 sorun guzelmis acaba o sensordeki farki o kadar hisseder miyiz ya gif benim icin hic onemli degil
Hissetmezsin önemli olan mcu'nun sorunsuz olması. Araştırdığım kadarıyla PAN180, Nordicten daha iyi. Ajazz'da PAN180 kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı