Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Brown size çok uygun.
Hocam bende Brown alıp denemek istiyorum ama maalesef klavyenin ses testi falan yok sanırsam bir videoda baktığım Ajazz'ın kullandığı Brown switch'in sesi çok hoşuma gitmedi ama.

Kutu içeriğinde var.

2. klavye olarak alsam mı ya kararsız kaldım ? Kargo ortalama kaç günde gelir ?
Hocam bende 2. klavye olarak düşünüyorum şu anda siz ne karar verdiniz acaba? Çok kararsız kaldım. Aylardır bu tarz bir klavye arıyorum ama.

Son düzenleme:
Hocam bende brown alıp denemek istiyorum ama maalesef klavyenin ses testi falan yok sanırsam bir videoda baktığım Ajazz'ın kullandığı brown Switch'in sesi çok hoşuma gitmedi ama.

Hocam bende 2. klavye olarak düşünüyorum şu anda siz ne karar verdiniz acaba? Çok kararsız kaldım. Aylardır bu tarz bir klavye arıyorum ama.

Farklılık arıyorsan biraz paraya kıyıp Switch travel mesafesi daha düşük bir şey de bakabilirsin.

İndirim ne zamana kadar geçerli?

Z11 den iyi midir?

Vergi ne kadar çıkar belli değil. 100 gramlık fareler ile 1 kilo+karton ağırlığı ve büyüklüğü olan klavyenin vergisi bir olmaz. Amazon, Newegg, AliExpress ve Banggood gibi vergi ödeyerek alışveriş yaptığım yerler dışında bana riskli geliyor buralar.

Vergi ne kadar çıkar belli değil. 100 gramlık fareler ile 1 kilo+karton ağırlığı ve büyüklüğü olan klavyenin vergisi bir olmaz. Amazon, Newegg, AliExpress ve Banggood gibi vergi ödeyerek alışveriş yaptığım yerler dışında bana riskli geliyor buralar.

Vergi çıkmıyor diyenlere güvenerek 50 dolara 8BitDo Pro 2 aldım. Korkuttun beni biraz. :)

"Sadece hızlı kargo seçerseniz, belki vergi ödeyebilirsiniz aksi takdirde herhangi bir ekstra ücret yoktur." burada dediğine göre vergi çıkmayacak.

Dosya Ekleri

• IMG_20231227_121341_371.jpg
    IMG_20231227_121341_371.jpg
    228,6 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
Vergi çıkmıyor diyenlere güvenerek 50 dolara 8BitDo Pro 2 aldım. Korkuttun beni biraz. :)

"Sadece hızlı kargo seçerseniz, belki vergi ödeyebilirsiniz aksi takdirde herhangi bir ekstra ücret yoktur." burada dediğine göre vergi çıkmayacak.
Vergi çıkmıyor içiniz rahat olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı