Sahibinden'de.Nerede?
Sahibinden'de.Nerede?
550ye koymuş.
Saçma olmuş.
Hocam demeyin ya. Çok mu kötü? Bi foto atar mısınız ona göre belki ben de kırmız versiyonuyla değiştiririm.O kadar heyecanla bekledim, kırmızı istedim mor geldi. Renkli tuşları çok transparan, ışıkları açtığınız zaman doğru düzgün göremiyorsunuz bile... Ama brown switchin sesini sevdim, tok ve az, yay sesi de alamadım. Ama dediğim gibi renk...
Sağ taraftaki tuşlar böyle hocam,karanlıkta bile hiç belli olmuyor.Hocam demeyin ya. Çok mu kötü? Bi foto atar mısınız ona göre belki ben de kırmız versiyonuyla değiştiririm.
Üretim hatası olabilir mi acaba? Diğer fotoğraflarda bu kadar değil çünkü.Sağ taraftaki tuşlar böyle hocam,karanlıkta bile hiç belli olmuyor.
Hata olduğunu sanmıyorum. 50. sayfadaki arkadaşın keycapsleri de aynı şekilde. Hata olsa tuşların hepsinde bu kadar transparanlık olmazdı diye düşünüyorum.Ürün hatası olabilir mi acaba? Diğer fotoğraflarda bu kadar değil çünkü.
Doğru diyosunuz şimdi farkettim. Kırmızıyla değişim talep edeceğim o zaman.Hata olduğunu sanmıyorum. 50. sayfadaki arkadaşın keycapsleri de aynı şekilde. Hata olsa tuşların hepsinde bu kadar transparanlık olmazdı diye düşünüyorum.
En iyisini yapmış olursunuz. Ben kırmızı beyaz, retro oyun konsollarını andıran klavye hayalimi gerçekleştiremedim, umarım size kırmızı gönderirler.Doğru diyosunuz şimdi farkettim. Kırmızıyla değişim talep edeceğim o zaman.
@240661 hocam sizde de rahatsız edici düzeyde mi?
Mor daha iyiymiş. Kırmızının tonu kötü.Sağ taraftaki tuşlar böyle hocam,karanlıkta bile hiç belli olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.