C27AK992 Kupon bu arkadaşlar ama hala geçerli mi bilmiyorum. Bu arada düzeltiyorum retro olan modeli 30 dolara düşüyormuş onunda stokları bitmiş.
Linkini attığınız ürün verdiğiniz kod ile 40 dolar oluyor.
C27AK992 Kupon bu arkadaşlar ama hala geçerli mi bilmiyorum. Bu arada düzeltiyorum retro olan modeli 30 dolara düşüyormuş onunda stokları bitmiş.
Zaten yazdım hocam retro olanı 30 dolara düşüyormuş onunda stokları bitmiş diye.
Zaten yazdım hocam retro olanı 30 dolara düşüyormuş onunda stokları bitmiş diye.
Alınır bence hem kablosuz hem ses tekerleği var hemde bu klavyeden iç yapı olarak daha kaliteli.40 dolara alınır mı peki buHoşuma gitti. Bir de bu kodları nerden buluyoruz?
Hocam renkli olan ürünler wireless ama ışıklandırması yok. Gecikme performansı ajazz’ın nasıl bilemem ama ben GMK67’de gecikme hissetmemiştim. Tam boy bir klavye istiyorsanız alınabilir bence. Bende kodu başka bir yerde gördüm.40 dolara alınır mı peki buHoşuma gitti. Bir de bu kodları nerden buluyoruz?
Sıkıntı olmuyor hocam 18’den küçük olmanız. Kendi adınızı yazdıysanız kendi TC’nizi verin uyumsuzluk olmasın isim TC No arası. Babanızın ismini verdiyseniz onun TC’sini atın amaBu T.C. mesajı gelince benim yaşın 18'den küçük babamın T.C.'sini vereyim değil mi? @382019
Farklı kodlar da var mı hocam? AK871 için mesela?Bende kodu başka bir yerde gördüm.
Yok sıkıntı olmuyor. Sıkıntı olsa amazon kabul etmez direk 18’den küçüklerin TC’yi. Ayrıca ben de mechkeys’ten alışveriş yapmıştım 18’den küçükken kendi TC ile sıkıntı olmamıştı.Kendi ismim ile satın aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.