Evet, klavyede abs keycaps var.Peki bu attığın keycapler klavyedekilerden iyi mi ?
Bu arada alacaksanız bundan almayı da düşünebilirsiniz.
2 set alırsanız 520 gibi bir şey tutuyor.
Amazon.com.tr
amzn.eu
Evet, klavyede abs keycaps var.Peki bu attığın keycapler klavyedekilerden iyi mi ?
Para yok ki :/ öğrenciyim.Evet, klavyede abs keycaps var.
Bu arada alacaksanız bundan almayı da düşünebilirsiniz.
2 set alırsanız 520 gibi bir şey tutuyor.
Amazon.com.tr
amzn.eu
Brown'da kalın.Ben Brown Switch renk olarak da kırmızı almıştım konu sahibi arkadaşın da önerisiyle kargolanıp gelmesini bekleyeceğim.
Konuyu oluşturmasa, benim imkanı yok haberim olmazdı yurt dışından da klavye falan almazdım @382019 teşekkür ediyorum.
Lakin Brown Switch in sesi kötü mü gerçekten ? ona göre kargolanmadan Red Switch ile değişim talep edebilirim.
Ne zaman sipariş vermiştiniz?Kargoya verilen var mı? Ben de hala bir hareketlilik yok.
Aynı şekilde benim klavye de kargoya verilmemiş.Kargoya verilen var mı? Ben de hala bir hareketlilik yok.
Ne zaman sipariş vermiştiniz?
Aynı şekilde benim klavye de kargoya verilmemiş.
15 Ocak'ta kargoya verilecekti yeni siparişler. Ki ben 29 Aralıkta sipariş vermiştim![]()
28'inde mi 29'unda mı aldın? Çünkü arada fark var.Bende o tarihlerde aldım mail attım ve Discord ile ulaştım 2-3 gün sonra Çin'den kargoya verildi sonrasında bugün Türkiye'ye giriş yaptı ürün bende bekliyorum bana gelmesini. Yani iletişim kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.