Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu takip numarası ile bir şey yapabilirler mi?

Bu arkadaş sahte link atmış 2mizde girdik numarayı. @Particle Cannon

Arkadaşlar hiç bir mesaj falan gelmiyor haritada da kargo bulunduğum ilçede gözüküyor.
Bu aşamadan sonra ne yapacağız ?
0.png

Son düzenleme:
Bende de bulmuyor Aras kargoya kayıt oldum orada da çıkmıyor yunexpress kargo takipten bakınca haritada bulunduğum ilçede gözüküyor ama bilemedim.

Haluk moderatörler attığın linki silmiş yaptığın şey ayıp değil mi ?
selamlar, mesajı telefon üzerinden yazmıştım linkide telefondan aldığımdan google a "ptt takip" yazınca çıkan ilk linki atmıştım , o da reklamlı bir linkmiş , bende sonradan farkettim bunu. Bir art niyet yok arkadaşlar. Ürünleriniz Türkiye ye girdiği an ptt nin sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Bursada alıp beğenmeyen varsa aynı fiyattan alabilirim.
Benim ürünüm dün elime ulaştı, fakat çok küçük olduğunu geldiği zaman farkettim. %75 altı kullanamıyorum. Bursa içi elden teslim edebilirim.

selamlar, mesajı telefon üzerinden yazmıştım linkide telefondan aldığımdan google a "ptt takip" yazınca çıkan ilk linki atmıştım , o da reklamlı bir linkmiş , bende sonradan farkettim bunu. Bir art niyet yok arkadaşlar. Ürünleriniz Türkiye ye girdiği an ptt nin sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Benim ürünüm dün elime ulaştı, fakat çok küçük olduğunu geldiği zaman farkettim. %75 altı kullanamıyorum. Bursa içi elden teslim edebilirim.
Ben olsam güvenmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı