Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kendi switchleri gayet yeterli fakat daha hassas ve oyun için bir switch istiyorsanız geonworks raptor alabilirsiniz, geldiğinde test ederim, ona göre alabilirsiniz.

Türkiye'de satan rationalkeys adlı bir satıcı var, 10 tanesini 440 TL'ye alabilirsiniz. Yurt dışından alırsanız da aşağı yukarı bu fiyatlara geliyor.

Switchler elime ulaştı, tüm özellikler çalışıyor mu diye deniyorum.

Stok switchlerin sesi daha iyi bana kalırsa, fakat hissiyat olarak kesinlikle Gateron jade switchler daha iyi. Geonworks raptor switchler biraz ağır, o yüzden sadece büyük tuşlarda kullandım. Daha pürüzsüz hissettiren bir yapısı var, bence alabiliyorsanız Gateron jade switchlerden 70 tane alın, hissiyatı bayağı güzelleştiriyor.

Not: Biraz zor takılıyorlar, pinleri hizalayıp bastırın, tam olarak uyuyorlar.

@judgmennt hocam 70 tane Gateron jade alın AliExpress üzerinden, bu klavye ile mükemmel gidiyorlar.
70'liler biraz pahalı gümrükten geçmez. 30'luk alıp sadece harflere takmayı düşünmüştüm yazma hissiyatını çok değiştiriyorlarsa diye. Diğer tuşlar çok önemli değil zaten yazarken de az kullanılıyor. 30'lu da klavyeden pahalıya geliyor. Temu'dan krediyle almıştım klavyeyi 1000 TL'den ucuza geldi. Şu gateronları Temu'da da satışa çıkarsalar da kredi iadesiyle falan uyguna denk getirebilsek güzel olurdu. Gateron switchler var ama manyetikleri daha satmıyorlar.

Klavyesi eline gelen varsa arkali önlü foto atabilir mi?

Klavyesi eline gelen varsa arkali önlü fotoğraf atabilir mi?

@ozguven_askim hocamın klavyesi gelmişti, o atabilirse daha iyi olur, şu an müsait değilim, atamıyorum maalesef.

70'liler biraz pahalı gümrükten geçmez. 30'luk alıp sadece harflere takmayı düşünmüştüm yazma hissiyatını çok değiştiriyorlarsa diye. Diğer tuşlar çok önemli değil zaten yazarken de az kullanılıyor. 30'lu da klavyeden pahalıya geliyor. Temu'dan krediyle almıştım klavyeyi 1000 TL'den ucuza geldi. Şu Gateron'ları Temu'da da satışa çıkarsalar da kredi iadesiyle falan uyguna denk getirebilsek güzel olurdu. Gateron switchler var ama manyetikleri daha satmıyorlar.

Hocam 30 tane alıp değiştirebilirsiniz, bence hissiyata önem veriyorsanız çok iyi olur. 1500 TL'ye aldığım klavyeden 3000 TL'lik klavye performansı alıyorum 😀

İndirim beklerseniz ilk sipariş indirimiyle beraber 30 tanesini ucuza alabilirsiniz.

@ozguven_askim hocamın klavyesi gelmişti, o atabilirse daha iyi olur, şu an müsait değilim, atamıyorum maalesef.

Hocam 30 tane alıp değiştirebilirsiniz, bence hissiyata önem veriyorsanız çok iyi olur. 1500 TL'ye aldığım klavyeden 3000 TL'lik klavye performansı alıyorum 😀

İndirim beklerseniz ilk sipariş indirimiyle beraber 30 tanesini ucuza alabilirsiniz.
Aliexpress'de oluyor mu öyle ilk sipariş indirimi gibi şeyler. Şuan yıl sonu indirimi falan yazıyor bazı gateron switch satanlarda indirimli gözüküyor ama vergi ekleyince yine çok pahalı oluyor. Temu'ya gelse sürekli 600 TL kredi indirimi olduğu için vergisiz sipariş vermiş gibi oluyorum.

Aliexpress bu satıcıda 30'lusu 700 TL gözüküyor. Pro'da 876. Bunu yeni hesap falan açarak düşürmenin yolu var mı? Aliexpress'den çok alışveriş yapmadım Temu gibi indirim falan yakalanabiliyorsa belki alabilirim. Yoksa Temu'da da illa satarlar diye düşünüyorum. Temu'ya geldiği zaman alırım.

AliExpress'de oluyor mu öyle ilk sipariş indirimi gibi şeyler. Şu an yıl sonu indirimi falan yazıyor bazı Gateron switch satanlarda indirimli gözüküyor ama vergi ekleyince yine çok pahalı oluyor. Temu'ya gelse sürekli 600 TL kredi indirimi olduğu için vergisiz sipariş vermiş gibi oluyorum.

Aliexpress bu satıcıda 30'lusu 700 TL gözüküyor. Pro'da 876. bunu yeni hesap falan açarak düşürmenin yolu var mı? AliExpress'ten çok alışveriş yapmadım Temu gibi indirim falan yakalanabiliyorsa belki alabilirim. Yoksa Temu'da da illa satarlar diye düşünüyorum. Temu'ya geldiği zaman alırım.

Hocam 23 dolara aşağıda atacağım switchleri alabilirsiniz, stok switchlerden biraz daha iyiler teknik olarak ve incelemelerde gayet iyi olduğu söyleniyor. 70 tanesi 23 dolar vergi dahil.

Bu klavyeye uygun olacaklardır diye düşünüyorum, şu an kullandığım switchler problemsiz çalışıyorsa bunlar da çalışacaklardır.

Hocam 23 dolara aşağıda atacağım switchleri alabilirsiniz, stok switchlerden biraz daha iyiler teknik olarak ve incelemelerde gayet iyi olduğu söyleniyor. 70 tanesi 23 dolar vergi dahil.

Bu klavyeye uygun olacaklardır diye düşünüyorum, şu an kullandığım switchler problemsiz çalışıyorsa bunlar da çalışacaklardır.
Tüm switchleri bunlarla değiştirmektense sadece harfleri gateronla değiştirmek daha mantıklı geliyor. En kötü gateronlar 2. el de satılabilir bunlar bilmiyorum alınır mı. Zaten harfler harici diğer tuşların basımı hissiyatı önemli değil çok nadiren kullanılıyor.

Tüm switchleri bunlarla değiştirmektense sadece harfleri Gateron'la değiştirmek daha mantıklı geliyor. En kötü Gateron'lar 2. el de satılabilir bunlar bilmiyorum alınır mı? Zaten harfler harici diğer tuşların basımı hissiyatı önemli değil çok nadiren kullanılıyor.

2. elde çok hızlı olmasa bile satabilirsiniz hocam, isterseniz Wooting'in sitesinden lekker L45 alabilirsiniz 70'li paket olarak vergi hariç 800 TL'ye falan geliyordu en son.

L45 alabileceğiniz en iyi switchlerden biridir bu arada oyun için. Klavyenin switch plateu çok sıkı olduğu için biraz zor takılıyor ama takıldıktan sonra hiçbir şekilde miss input yapmıyor switchler. Bana kalırsa bu klavye alabileceğimin en iyisiydi ve hala da şaşırıyorum özelliklerine. Bir dahaki ay 70'li lekker L45 alıp deneyeceğim.

Vergisi ne kadar çıkar inanın bilmiyorum, fakat Çin'den gönderilmediği için en fazla 300 TL çıkar sanırım. Aynı şekilde Gateron'larla aynı hızda satabilirsiniz bu lekker switchleri.

2. elde çok hızlı olmasa bile satabilirsiniz hocam, isterseniz Wooting'in sitesinden lekker L45 alabilirsiniz 70'li paket olarak vergi hariç 800 TL'ye falan geliyordu en son.

L45 alabileceğiniz en iyi switchlerden biridir bu arada oyun için. Klavyenin switch plateu çok sıkı olduğu için biraz zor takılıyor ama takıldıktan sonra hiçbir şekilde miss input yapmıyor switchler. Bana kalırsa bu klavye alabileceğimin en iyisiydi ve hala da şaşırıyorum özelliklerine. Bir dahaki ay 70'li lekker L45 alıp deneyeceğim.

Vergisi ne kadar çıkar inanın bilmiyorum, fakat Çin'den gönderilmediği için en fazla 300 TL çıkar sanırım. Aynı şekilde Gateron'larla aynı hızda satabilirsiniz bu lekker switchleri.
L45 V2'de varmış. 2 tane 20'lik alınabilir seviyede. Klavye elime ulaştıktan sonra switch hissiyatına göre bakacağım ben de araştırırım. Avrupa'dan gelen ürünlerde vergi %30 diye biliyorum. Bu gateronlara göre daha mantıklıymış.

L45 v2'de varmış. 2 tane 20'lik alınabilir seviyede. Klavye elime ulaştıktan sonra switch hissiyatına göre bakacağım ben de araştırırım. Avrupa'dan gelen ürünlerde vergi %30 diye biliyorum. Bu Gateron'lara göre daha mantıklıymış.

Pek bir değişim olmadı hocam V2 versiyonlarında, alabilecekseniz 70 adet L45 almanız daha iyi olur, sonuçta normalde 800-900 TL verecektiniz 30 adet Gateron jade switche. Yalnız, sesleri pek iyi değil lekker switchlerin.

Hocam kargo ücreti 260 TL olduğu için 70'li öneriyorum, 12'li alırsanız paranıza yazık etmiş olursunuz bence.

@judgmennt

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı