Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kargo uzun sürdü hocam, yaklaşık 25 30 güncelleme almış tek SS'e sığdıramadım. Eğer hangi aşamada olduğunu söylerseniz yardımcı olurum ne kadar süre kaldığı konusunda.

Böyle yazıyor hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20250123_093144.jpg
    IMG_20250123_093144.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 82
Ürün gümrükte kalıyor mu? Bir de ürün ışıklandırmalımı yoksa düz ışıksız olarak mı geliyor.

Corsair K70 Pro'dan geçmeye değer mi? Ya da yedek olarak almaya.

İsterseniz geçebilirsiniz, RGB olmaması haricinde fiyatının üstünde bir kaliteye sahip. Manyetik switchlerin hissiyatı standart switchlere göre çok daha iyi.

Konu güncellemesi:

An itibarıyla 10 adet Gateron magnetic jade switch sipariş etmiş bulunmaktayım, bir problem olmazsa ve çalışırsa deneyimlerimi buraya yazacağım, stok switchlerden ne kadar farkı olduğunu merak ediyorum.

Eğer çalışırlarsa geonworks raptor ve Lekker L45 de alıp deneyeceğim, rehber şeklinde bir konu açacağım.

Geonworks raptor HE de aldım, elime ulaştığında deneyimleyip ne kadar fark olduğunu yazacağım.

Son düzenleme:
İsterseniz geçebilirsiniz, RGB olmaması haricinde fiyatının üstünde bir kaliteye sahip. Manyetik switchlerin hissiyatı standart switchlere göre çok daha iyi.

Konu güncellemesi:

An itibarıyla 10 adet Gateron magnetic jade switch sipariş etmiş bulunmaktayım, bir problem olmazsa ve çalışırsa deneyimlerimi buraya yazacağım, stok switchlerden ne kadar farkı olduğunu merak ediyorum.

Eğer çalışırlarsa geonworks raptor ve Lekker L45 de alıp deneyeceğim, rehber şeklinde bir konu açacağım.

Geonworks raptor HE de aldım, elime ulaştığında deneyimleyip ne kadar fark olduğunu yazacağım.
Takipteyim ben de bu klavyeyi sipariş verdim Mad68'den vazgeçtim. Rapid trigger tuşlarında mı kullanıcaksınız o switchleri?

Takipteyim ben de bu klavyeyi sipariş verdim mad68'den vazgeçtim. Rapid trigger tuşlarında mı kullanıcaksınız o switchleri?

Evet hocam, tüm tuşlar Rapid trigger olduğundan herhangi birine takıp kullanabilirim diye düşünüyorum, teorim doğru ise iki switch de sorunsuz çalışacaktır.

Klavyeniz hayırlı olsun hocam, fiyata göre en iyi tercihi yapmışsınız.

Evet hocam, tüm tuşlar Rapid trigger olduğundan herhangi birine takıp kullanabilirim diye düşünüyorum, teorim doğru ise iki switch de sorunsuz çalışacaktır.

Klavyeniz hayırlı olsun hocam, fiyata göre en iyi tercihi yapmışsınız.
Teşekkür ederim. Ben W A S D rapid trigger kullanıyorum klasik FPS oyunları için. Daha düzgün switchler eğer fark ettiriyorsa ben de almayı düşünüyorum. Aslında aklımda harflere gateron jade almak var 30'lu sesi ve hissiyatı daha güzel dedikleri için ama daha klavyeyi kullanmadan karar vermek istemedim. Hissiyat olarak kötü gelmezlerse sadece rapid trigger tuşlar için performans açısından switch alabilirim.

Teşekkür ederim. Ben W a s D Rapid trigger kullanıyorum klasik FPS oyunları için. Daha düzgün switchler eğer fark ettiriyorsa ben de almayı düşünüyorum. Aslında aklımda harflere Gateron jade almak var 30'lu sesi ve hissiyatı daha güzel dedikleri için ama daha klavyeyi kullanmadan karar vermek istemedim. Hissiyat olarak kötü gelmezlerse sadece Rapid trigger tuşlar için performans açısından switch alabilirim.

Hocam kendi switchleri gayet yeterli fakat daha hassas ve oyun için bir switch istiyorsanız geonworks raptor alabilirsiniz, geldiğinde test ederim, ona göre alabilirsiniz.

Türkiye'de satan rationalkeys adlı bir satıcı var, 10 tanesini 440 TL'ye alabilirsiniz. Yurt dışından alırsanız da aşağı yukarı bu fiyatlara geliyor.

Switchler elime ulaştı, tüm özellikler çalışıyor mu diye deniyorum.

Stok switchlerin sesi daha iyi bana kalırsa, fakat hissiyat olarak kesinlikle Gateron jade switchler daha iyi. Geonworks raptor switchler biraz ağır, o yüzden sadece büyük tuşlarda kullandım. Daha pürüzsüz hissettiren bir yapısı var, bence alabiliyorsanız Gateron jade switchlerden 70 tane alın, hissiyatı bayağı güzelleştiriyor.

Not: Biraz zor takılıyorlar, pinleri hizalayıp bastırın, tam olarak uyuyorlar.

@judgmennt hocam 70 tane Gateron jade alın AliExpress üzerinden, bu klavye ile mükemmel gidiyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı