Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu size gönderdiğim AK680 için uyumlu mudur? Bir de E-YOOSO Z686 için hangi keycaplere bakmam lazım aynısı olur mu? Z686 %60 olması lazım %60'lara mı bakmam lazım?

Selam dostum, biraz zaman geçmiş üzerinden ancak bu tuş çok güzelmiş bu ürünü satın aldın mı? Link vs nedir bende almak istiyorum bu tuş takımını ve bu Ajazz AK680 MAX klavye modelini.

Tekrar hayırlı olsun hocam, bu aldığınız keycaplar hem E-YOOSO Z686 ve Ajazz AK680 Max için de uyumludur diye düşünüyorum, 61/68 yazılmış.

Selam bu klavye modelini ve kiraz çiçeği anime kızlı tuş takımını beraber bende almayı düşünüyorum uyumlu mudur? Bir de tuşların linkini bulamadım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Selam dostum, biraz zaman geçmiş üzerinden ancak bu tuş çok güzelmiş bu ürünü satın aldın mı? Link vs nedir bende almak istiyorum bu tuş takımını ve bu Ajazz AK680 Max klavye modelini.

Selam bu klavye modelini ve kiraz çiçeği anime kızlı tuş takımını beraber bende almayı düşünüyorum uyumlu mudur? Bir de tuşların linkini bulamadım yardımcı olur musunuz?

Satın alan arkadaş yardımcı olacaktır keycaplar için, klavyeyi almak istiyorsanız stokta varsa alabilirsiniz, sanırım artık sadece AliExpress'te satılıyor.

Satın alan arkadaş yardımcı olacaktır keycaplar için, klavyeyi almak istiyorsanız stokta varsa alabilirsiniz, sanırım artık sadece AliExpress'te satılıyor.

Aula F75 ten geçtim gram pişman değilim öneririm ses olarak daha hoş bana göre. Zaten oyun için daha iyi manyetik switch olduğu için. Stokta yoksa Wraith ten mad 68 de alınabilir.

Aula F75 ten geçtim gram pişman değilim öneririm ses olarak daha hoş bana göre. Zaten oyun için daha iyi manyetik switch olduğu için. Stokta yoksa Wraith ten mad 68 de alınabilir.

Mad68e 2500 TL'nin değeceğinden şüpheliyim, whatgeek üzerinden ajazz ak680 max RGB versiyonu 55 dolara alınabiliyor, vergiyi de kendileri hallediyorlar.

Sıkıntı olmayacağını bilsem öyle alırdım.

Açıkçası bu şekilde farklı bir ürün sipariş verdim, şu an gelmesini bekliyorum. Riskli olduğunu düşünüyorum hala.

Kesinlikle geçer diyemiyorum fakat denemeye değer gibi gözüküyor.

Açıkçası bu şekilde farklı bir ürün sipariş verdim, şu an gelmesini bekliyorum. Riskli olduğunu düşünüyorum hala.

Kesinlikle geçer diyemiyorum fakat denemeye değer gibi gözüküyor.

Birkaç kişi easy SMX model gamepadları böyle sipariş ettiğinden bahsediyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı