Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir aydınlatma yok hocam.

Yine de bu sizi korkutmasın, ufak bir ışık altında bile tüm keycap yazıları gözüküyor.
İşte o şekilde kullanamam yinede sanırım ya. Temu üzerinde başka bir alternatifi yok mu?

Ajazz klavye için bakarken alttaki klavye için yüzde 50 indirim verdi. Fakat ürün 670 TL altında kaldığından ve indirimsiz fiyatı 1025 TL olduğundan üstüne ürün ekleyip minimum tutarı tamamlayamıyorum. Başına gelen oldu mu acaba?
Benimde başıma geldi. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim kupon tanımladılar.

Maaș yatinca alacaktim nasip olmadi ya sepete koymuștum fiyati yükseltmișler sanirsam su an sipariș verilmiyor Temu üzerinden.

AliExpress'te varsa bakabilirsiniz hocam, bayağı satıldı hala da stokları duruyordur diye düşünüyorum.
Çok sağolun hocam son bir şey sorayım mümkünse 1279 lira gözüküyor vergiyle kaç olur en son bulamadımda ?

Dolara aldığınızda kaç dolar gözüküyor hocam? 30 dolar değilse alamazsınız maalesef.
O konuda sıkıntı yok başka bir modelide alabilirim. 30 doların altında ise vergiyi ekstra eklemiyor değil mi? Yani gözüken fiyattamı almış oluyoruz, mesela 1000 TL yazıyor, 30 dolar altı yani vergi ücreti eklenirmi ki buna

O konuda sıkıntı yok başka bir modelide alabilirim. 30 doların altında ise vergiyi ekstra eklemiyor değil mi? Yani gözüken fiyattamı almış oluyoruz, mesela 1000 TL yazıyor, 30 dolar altı yani vergi ücreti eklenirmi ki buna.

30 dolar altı olsa bile vergi ekleniyor, muaf değil hiçbir ürün. AliExpress sizden hazırda vergiyi alıp ödemesini yapıyor, aksi taktirde kapıda ödersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı