İnceleme Ajazz AK992 RGB Tri-Mode

• Konuyu başlatan dodo61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 5.940

Bende indirim kodu ile epomakerde 50 dolara denk getirdim. Alayım mı sizce? Size ne kadar vergi geçirmişlerdi?

Bende indirim kodu ile epomakerde 50 dolara denk getirdim. Alayım mı sizce? Size ne kadar vergi geçirmişlerdi?
674 TL olarak ödemişim. Daha fazla da çıkacağını sanmıyorum. Ben totalde 2.330 TL'ye getirmişim, siz benden biraz daha az ödemiş olursunuz muhtemelen ve bu klavyeyi 3500 TL'den Türkiye'de satsalar gene kaçırmayın alın derim.

Aldığım klavye G413 SE TKL iade edeceğim. Parası gelince kesinlikle sipariş vereceğim.

Ya oradan almak sıkıntı değil ama bize gelince girilecek vergi oranı aşırı derecede random olduğu için cesaret edemedim. Amazon'dan aldım bende.

Bende Amazon'dan alacaktımda bir baktım fiyatı 2.800 TL diyor vazgeçtim.

Amazonda geçenlerde indirimdeydi 820 Pro, 2400 küsüre geliyordu herşey dahil. G413 sizi üzmeyecektir ama artık takır takır ses çıkaran klavyeler gerçekten geride kalmış. Çünkü ben bu switchlerden sonra apex 7 tkl'nin çok sesli olduğunu anladım.

Evet Amazon'da indirimdeydi ama kaçırdım. Beklesem gelir mi indirim sizce? G413 güzelde sesini falan beğenmedim cidden.

Amazon genelde indirim yapıyor bu tarz ürünlerde, bence gene girer ama 1 ayı da bulabilir, o yüzden bence beklediğiniz süreye, Epomaker'dan gelmesini bekleyin daha hızlı olur. Tabii bu benim fikrim.

Amazon genelde indirim yapıyor bu tarz ürünlerde, bence gene girer ama 1 ayı da bulabilir, o yüzden bence beklediğiniz süreye, Epomaker'dan gelmesini bekleyin daha hızlı olur. Tabii bu benim fikrim.

Anladım. Teşekkürler. Zaten 1 ay sonra seçim var ve dolar artacakmış. Ben en kötü doların 1 ay sonra 40 TL olmasını bekliyorum 50x40 2.000 TL ediyor vergiyle beraber 3.000 TL'yi bulabilir. En iyisi şu an almak daha mantıklı.

Katılıyorum, bence alın ve ödemesini zaten yapmış olun.

Evet Amazon'da indirimdeydi ama kaçırdım. Beklesem gelir mi indirim sizce? G413 güzelde sesini falan beğenmedim cidden.
Ayın 11'inde indirim olacağı yazıyor amazonda. Siz bu süre zarfında alacağını klavyeye gün içinde gir çık yapın ziyaretiniz artsın size özel indirim yapabilir.

Arkadaşlar benden klavye hakkında istediğiniz bir şey varsa seve seve yardımcı olurum. Müsait bir zamanda yazım testi ve RGB modları gösteren bir video paylaşmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…