Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Hizbullahçılar büyük sıkıntı zaten. KK diyor biz Selahattin Demirtaş'ı yargının bağımsızlığına bırakacağız. Adamlar bir sürü insanın ölümüne sebep olduğu adamları serbest bırakıyorlar. Bu seçimlerde zaten bir iş vardı. Millet pek emin olamıyor.
Selehattin <3

Atatürk siyasal islamcıymış beyler, yaşasa hepinizi asardı.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Resmi 2023-05-29 ÖÖ 9.28.54.png
    Ekran Resmi 2023-05-29 ÖÖ 9.28.54.png
    105,8 KB · Görüntüleme: 71
Bence siz görmemişsiniz hocam. Bizim burada neredeyse hep afganlar kutlama yaptı.
Ülkü ocakları ve ak parti teşkilatıyla birlikte meydanlarda dolaştık hocam.
Sloganlarda 1 tane bile terörist yanlısı konuşma yoktu.
Ne mutlu Türküm diyene, Dombra, ırmağının akışına ölürüm Türkiyem falan söyledik birde bir kaç tane Atatürk ile ilgili söz vardı da unuttum. Ulu önder Atatürk falan diyorlardı.

Hareketin lideri Devlet Bahçeli dedirttiler bir ara.
 
Ohh dolar olmuş 23 falan ama olsun ayasofya camii oldu Allah'a çok şükür ohhh af*anlılar, pak*stanlılar kızlara tecavüz etmek için can atıyor ama olsun onlyfans kapandı ya artık kimse bizim ahlakımızı bozamayacak ohh zengin araplar paramızın üstüne basıp saygısızlığın en büyüğünü yapıyorlar ama olsun onlar bizim din kardeşlerimiz ohh imar affı geldi ya çok şükür ki Allah'a mezara o kadar para vermemize gerek kalmadı tek yapmam gereken depremi bekleyip enkaz altında kalmak (devlet evimizi yıkıp yenisini yapabilirdi ama yapmadı sanırım bir bildiği var.) Ohh sonunda yerli ve milli otomobilimiz de yollarda ama o kadar pahalı ki alamıyorum ohh yaşayacağım Max 70 yılı takım tutar gibi parti tuttuğum için boşa geçiriyorum araştırmıyorum, okumuyorum, önüme konan bilgiyi sorgulamadan hüpletiyorum ve bu şekilde öteki dünyada Allah'ın beni cennetine koyacağını düşünüyorum.

Gece 1'e kadar meydanlardaydım 1 tane Suriyeli, Afgan görmedim.

Gel ben sana göstereyim geçen arkadaşlarla gezerken 8-9 yaşlarında iki kız çocuğunu izleyip duruyorlardı hani din kardeşlerimiz ya onlarla muhabbet falan edersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı