Bencede ikiside birleşip bir ittifak kurabilir.Özdağ'ın memleket partisi ile ittifak olmasına sıcak bakıyorum. İlkelerinde çelişen partiler değiller.
O kadar umutlu olmayın. 2018'de gördük. Muharrem inceyi Cumhurbaşkanı adayı yaptılar, ama genel başkan KK olmaya devam etti. Seçim gecesi CHP'nin sistemi çöktü, sandıkların başına denetimci koymadılar. Eğer böyle bir şey tekrarlanırsa AKP gene kazanır.Mansur Yavaş aday olacak, Türkiye'yi yeniden yaşanabilir refah bir ülkeye dönüştürecek.
Erdoğan'ın seçimi kaybedeceğine inanıyor musunuz?![]()
Standları, ziyaretleri bekle bence...Küfür etsem kalici ban mi yerim cunku soylemek istediğim seyler var.
Erdoğan'ın seçimi kaybedeceğine inanıyor musunuz?![]()
KK aday olursa Meclis seçimi için HDP'ye oy verebilirsiniz.Özdağ'ın memleket partisi ile ittifak olmasına sıcak bakıyorum. İlkelerinde çelişen partiler değiller.
KK aday olursa giderim HDP'ye basarım. Ciddi söylüyorum. 73 yaşında dedelerin ülke yönetmesinin ne kadar kötü bir sonuç çıkardığını gördük.
Umarım, içimden bir ses RTE aday olmayacak diyor. Kimsenin RTE'ye karşı güveni kalmadı, doğrudan kaybeder gibime geliyor seçimi. Asıl soru, RTE aday olmazsa kim aday olacak?belki süleyman soylu olabilir diyeceğim de o da zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.