Akıl Hastanesinden Nasıl Çıkarsınız?

Selim C.

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Uzaklarda...
Daha fazla  
Farzedin ki akıl hastanesine düştünüz. Ama akıl sağlığınız gayet de yerinde.

Ne olduysa artık, yakalandınız ve akıl hastanesine atıldınız.

Heyet raporuna göre deli olduğunuz onaylandı ve hastanede rehabilite edilmek üzere hapsedildiniz.

Peki siz böyle bir durumda,
  • Bu hastaneden nasıl çıkarsınız?
  • Doktorları mı nasıl ikna edersiniz?
  • Doktorlar ikna olmazsa kalır mıydınız, kaçar mıydınız?
  • Kalırsanız ne yapardınız, hastanede nasıl yaşardınız?
  • Kaçmayı planlıyorsanız, nasıl kaçardınız?
  • Kaçtıktan sonra hayatınızı nasıl devam ettirirdiniz?

Son bir arzunuz var mı.. =D.png

• Yürüyerek.(Gerçekten çok uzun bir cevap olacağı için yazmadım.)
  • Ceplerine biraz para sıkıştırırdım.
  • Doktoru temizlerdim.
  • Bulmaca çözerdim herhalde.
  • Şimdi ilk hastane planlarını ele geçirirdim, güvenlik kameralarının ve güvenlik görevlilerinin yerlerini saptardım, bir tane doktoru bayıltıp önlüğünü giyer gözlüğünü falan takardım, gece vakti sakince çıkardım.(Plan kesinlikle işe yaramaz ama sorduğun için söyledim.)
  • Amerika'ya kaçar orada araba yarışlarına katılır ve uzun süre aranan biri olurdum ve yakalanıp hapise atılırdım. Çıkmama 6 ay kala bir tane kaslı abi bizim koğuşa girer ve yaptığı işlerle benim aklımı çelerdi. Çıktıktan sonra Kosta Rika'ya gidip orada çalışırdım. 2. seçenekse normal bir insan olarak Türkiye'nin içinde kalır ve memlekette saklanırdım.

Kaçmak için kılımı bile oynatmazdım. Madem deli değilim, neden haklıyken haksız duruma geçeyim ki kaçarak? İllaki bir ailem, bir eşim dostum vardır. Raporu yanlış yazmayacak bir doktor bulurlar. En azından bir daha teste sokmak için bir usul bulurlar. Ayrıca deli olmayan bir insanın deli raporu çıkması günümüzde neredeyse imkansız. :)

@Jira Ama komplo var sizlere. Komplo kurulmuş yani. Eklemeyi unutmuşum.

Yoksa zaten kim atacak sizi akıl hastanesine...? :rolleyes:

@Fugitive Akıl hastanesinde adam toplamak mı? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Jira Ama komplo var sizlere. Komplo kurulmuş yani. Eklemeyi unutmuşum.

Yoksa zaten kim atacak sizi akıl hastanesine...? :rolleyes:
O zaman işler değişir be Selim. :D Bir Scofield olup bakarız çaresine. :) Ama asıl sorun normal insanların olmaması. Hem avantaj hem de dezavantaj.

Ya durumu daha kötüymüş gibi gösterip beni diğerlerinden ayrı tutmalarını sağlardım. Ya da mantıklı, felsefi konuşarak normal bir insan olduğumu anlamalarını sağlardım. Prison Break gibi kaçış senaryoları oluşturmak saçma olur. Çıktıktan sonra da yeni bir hayat kurarım herhalde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı