AKK Hemen Doluma Sorunu

ts_61murat

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar beim evimde 50 GB AKK var bugün ay başı yani AKK yenilenme günü. Dün ayın 31'idi max 10GB'lık dosya indirdim. Bugün 09.47 itibariyle TTNET'e girdim AKK kontrol ettim ve hemen 7GB olmuş. Buna anlam veremiyorum. İnterneti 22 Ağustos gibi bağlattık 31 'ine kadar 37GB kullanmış buna da anlam veremedim. Hadi Ağustos ayını anladım ama daha bugün ay başlangıcı hemen nasıl olur da 7GB olur? Bunu yazarken bile internete ilk girişim denebilir.

(Mobil Facebook girdim sadece.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik olarak Wi-Fi şifrenizi değiştirebilirsiniz. Değiştirdikten sonra kimse giremeyecektir.
Peki nasıl değiştirebilirim? Daha önce internet üzerinden denemiştim olmamıştı. Ağ ayarları kısmından halledebilir miyim?
Birde, mobil internette şifre var mı? Yoksa hatta özel mi?
Kis 2015 ve Anti-Malware ile derin bir temizlik yap.
Hocam anti-malware programın adımı? Peki, mobil internet için ne yapılabilirim?:)

Wi-Fi şifresini modemin yapılandırma arayüzünden giriş yaparak değiştirebilirsiniz.

1.jpg

Modemi resetledikten sonra bekle. Modem resetlendikten sonra tarayıcıda modem arayüzü gelecektir.
Hocam uzattım ama;
Yani modemi resetleyip, bekledikten sonra internet tarayıcısına (Google chorome vb) girince modem arayüzü MÜ geliyor?
Birde mobil internet için şifre Değişiyor mu?
Birde ben özelliklerden bir yer bulmuştum ağ Şifresi yazıyordu, değiştirip kaydet diyebiliyorduk. Ama tatilde Olduğum için uzun bir süre ekran Görüntüsü alamayacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı