Hocam öneriniz nedir? sözde 16 MGBPS (yazılışını bilmiyorum) interneti en yüksek 1.3 MB download , AKN aşınca da 500KB olarak kullanabiliyorum. Üstelik ping ise fırlıyor 110MS'lere! gına geldi LOL bile atamaz olduk 3 defa w tuşuna bas ki skil işlesin vs. Gerçekten önerdiğiniz bir firma var mı? TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda çok komik sahneler gerçekleşiyor. Kontrol ettik 50MS ping var ve bu normal standartlarda diyorlar her ne olursa olsun değiştireceğim sırf inat olsun diye haketmiyorlar ve sadece dalga geçiyorlar bir artısını görmedim şimdiye dek.@honolulu
Evet.
Ancak Turkcell altyapısı olmadığı için gerçek değerleri almak yine zor olacaktır.
Turkcell altyapısı desteği olanlar keyifle kullanıyorlar yüksek fiyat ödeme yapsalarda.
Ben uzun süredir VDSL geçmeyi düşünen biri olarak sözleşme bitmesini bekliyorum. Benimde Şubat olarak bitiyor.
Bunun böyle olcağı zaten forumlarda konuşuluyordu. Ben hiç şaşırmadım, aksine böyle birşey yapmasalardı şaşırırdım. Sus payı niyetine ufak iyileştirmeler yapıp üstünü örtüyolar.@Emre İşcen
Bu tür kaynaklar yavaş yavaş kendini göstriyor.
Bir şirket yaptığı sahtekarlığı bu kadar net gösterir. Bize hiç gerek kalmamış.
Şu görsel ile veya bir çıktı ile şikayet etsek dolandırıcıktan işlem açarlar şirkete.
Aslında fiyat yükseltmesi olmazsa işimize dahi gelir.
Ancak sorun zorunlu olarak kalkması gereken bir durumu paket içeriği olarak sunmaları.
Yemin ediyorum gülmektem ölmek üzereyim.
Akrabalarım arıyor 4 veya 5 saattir napalım diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.