AKK Kalkıyor Yalanı

Yahu bu TTNET kadar uyanığı var mı? En başında telefonsuz internet vermeyen, biri dava açıp kazandığı için korkup yalın interneti çıkaran, ve üstüne yalın internet ücreti adı altında o telefon paralarını her türlü alan bir firmadan bahsediyoruz. Kendimizi kandırmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya dikkat çekmek için bu başlığı internet genelinde diğer sosyal medya platformlarında da paylaşıyorum, siz de paylaşırsanız daha çok dikkat çeker.

Türknet'in sınırsız AKK'li kapmanyası vardı 60 TL'ye onu kullanıyorum, 52 download 45 upload veriyorlardı son aylarda hız 30 download 40 uploada kadar düştü. Milletin AKK'si kalkarsa düşmeye devam eder galiba :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@honolulu
Evet.
Ancak Turkcell altyapısı olmadığı için gerçek değerleri almak yine zor olacaktır.
Turkcell altyapısı desteği olanlar keyifle kullanıyorlar yüksek fiyat ödeme yapsalarda.

Ben uzun süredir VDSL geçmeyi düşünen biri olarak sözleşme bitmesini bekliyorum. Benimde Şubat olarak bitiyor.
Turkcell'in VDSL olayı nasıl sence Turkcell kendi altyapısını mı kullanıyor? Bende geçmeyi düşünüyorumda.
Ben hala AKK'nın kalkacağını düşünmüyorum şahsen. Çünkü para işleri bu işler biz ne zaman hakkımızı ortaya koyup bunu dile getirmezsek bir olup hakkımızı aramazsak bu hep böyle devam eder. Sesimizi duyurmalıyız.

Değerli arkadaşlarım, kardeşlerim ve abilerim tepkimizi ulaştırma bakanına mail olarak atalım belki bir şey değiştirebiliriz bunun adı dolandırıcılık sahtekarlıktır.
Para almak için her şeyi yapacak insanlar cezasız kalmamalı ciddi ve gerçek bir şekilde içtenlikle söylüyorum belki tek başımıza ya da 3-5 ile bir şey olmaz ama bir olursak belki bir şeyler değişebilir.
Konu başlığı olarak herkes aynı yapsın dikkat çekilsin.
Konu başlığı: Adil Kullanım Kotası Kalktı Adı Altında Yatan Yalan
Ulaştırma Bakanı E-posta: uab@hs01.kep.tr

1541494530296.png

Konunun başa sabitlenme olasılığı var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı