AKK Kalktı MI?

Uydunet kullanıyorum değişmedi :( .
Yok değişim bende Ama Uydunet'te kalkmasına ihtiyaç yok ki. Yüksek kotalı internetler diğerlerinin yarı fiyatına. Çok uygun.
Eğer diğerlerinde kalktıysa bizde de kalkar ama 4.5G geçme şeyleri dolayısıyla 5 gün takılsınlar diye internet vermiş olabilirler.

Bizde kalktı ancak sebebi doğum gününden. Televizyon üst paket kanallarıda açık. :D
AKK dışı 100 MPBS interneti kullanmayı unutma. Abanın :)

Bence kalksaydı bu baya reklam olurdu.
 
Gençler ttnet firması artık türk telekom oldu ve herşeyin adını direk türk telekom yapıyorlar..

Vekil sunucular,ana sunucular, DNS sunucuları, ISS sunucuları v.b tüm herşeyin ve tüm ip havuzlarının bilgilerini güncelleyip dynamic.ttnet.com.tr olarak geçen bilgiyi dynamic.turktelekom.com.tr veya static.turktelekom.com.tr şeklinde güncelleyecekler

Bu yüzden akk bilgileirni tutan dsl kullanıcı hesaplarının sınırları işlenemiyor cunku büyük bir güncelleme söz konusu.

Kısaca yakında tekrar akk kapıyı çalacak.
 
Geçenlerde taahhütlü olduğum için eve yeni telefon hattı çektirip, yeni bi internet firması ile yola devam etmek istedim. Telefon hattı başvurum onaylanınca hemen malum firma aradı (Taahhütlü olduğum firma), dediki ; "merhaba ferit bey", "merhaba" dedim, "yeni telefon hattı başvurusu yapmışsınız", "evet" dedim, "internet kullanmayı düşünüyor musunuz ?" dedi, "evet, düşünüyorum, zaten yeni telefon hattı çektirmemdeki sebep o, ama başka firma ile dedim, "neden başka firma ?" dedi, "taahhüt yok, hız sınırlaması yok, kota yok, fiyatı sizden daha uygun, daha sayayım mı ?" dedim, "tamam iyi günler" dedi ve kapattı telefonu. Yani burada anlatmak istediğim; belki gurur meselesi yapıp kotayı kaldırmış olabilirler. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı