Elektronik AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Kablosuz Mekanik Klavye İyzico ile 3329 TL

Bunu alıp yanına bir de piano pro difizörlü switch almaya çalışın bomba bir klavye olur. 1 aydır kullanıyorum şarjı yeni bitti ve dün taktım. Kablo derdinden kurtarıyor insanı. Kalitesi vs. zaten efsane. Yükseltme ayarı yok aluminyum olmasından kaynaklı ama zaten yüksek bir klavye olduğu için ileride alışırsınız.
Piano Pro daha önce deneyimledim ve harika bir switch gerçekten. Farklılık olması için Rosewood aldım, gelmesini bekliyorum. Söylemeden geçemeyeceğim klavyede gelen Creamy Purple switchler de beni gerçekten şaşırttı. Beklediğimden çok daha başarılı.

Piano Pro daha önce deneyimledim ve harika bir switch gerçekten. Farklılık olması için Rosewood aldım, gelmesini bekliyorum. Söylemeden geçemeyeceğim klavyede gelen Creamy Purple switchler de beni gerçekten şaşırttı. Beklediğimden çok daha başarılı.
Evet klavyede gelen stock switchler gerçekten muazzam. Tactile hissiyatı çok güzel zaten ve sesi aşırı tok. Tek sıkıntısı rgb yi aşırı kesmesi. Ben mesela temudan ışık geçirmeyen siyah beyaz set aldım ve sadelik sevdiğim için rgb pek önemsemiyorum bana sorun yaratmıyor. RGB takıntısı olmayana gelen stock switch gerçekten aşırı başarılı. Ama bir piano pro switch olamaz.

Elimdeki tofu switchleri m1'e taktim ve şu an o sekilde yaziyorum. Cidden şu anki klavye deneyimim daha guzel oldu bence. Kendi switchlerini oyun oynarken isterim tofuyu yazi yazarken. Oyundan cok yazi yazan biri oldugumdan tofu kullanacağım gibi duruyor. Belki ileride piano Pro alirim. Konu sahibine ve konuda oneri veren her hocama teşekkürler ediyorum.

@AdaBagcibasi Cidden bu klavyeye bu fiyat değer mi? Çok arada kaldım. Bir yandan zaten dizüstü bilgisayarın klavyesi varken ne gerek var diyorum diğer yandan klavyeyi kullanmak için ekrana çok yaklaşıyorum klavye lazım diyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir de klavyenin çok sesli olmasını seven biri değilim. Olabildiğince sessizliği tercih eden biriyim. Sizce bu klavyeyi alıp Akko Fairy switch mi taksam ama o zamanda çok para harcamış oluyorum. Bir klavye için değmez diyorum. Ne dersiniz?

@AdaBagcibasi Cidden bu klavyeye bu fiyat değer mi? Çok arada kaldım. Bir yandan zaten dizüstü bilgisayarın klavyesi varken ne gerek var diyorum diğer yandan klavyeyi kullanmak için ekrana çok yaklaşıyorum klavye lazım diyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir de klavyenin çok sesli olmasını seven biri değilim. Olabildiğince sessizliği tercih eden biriyim. Sizce bu klavyeyi alıp Akko Fairy switch mi taksam ama o zamanda çok para harcamış oluyorum. Bir klavye için değmez diyorum. Ne dersiniz?
Merhaba, bu konu tamamen sizin bütçenizle alakalı. Eğer sizi zora sokmayacaksa ve konforlu bir kullanım istiyorsanız, 2500 TL civarına plastik kasalı bir klavye almaktansa iyzico ve Parolapara uygulamaları ile bu klavyeyi 3000 TL'ye almak mantıklı olur. Switch konusunda ise ayrı bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.

Sessiz olmasını istiyorsan Outemu Silent Peach V3 bütçe dostu güzel bir tercih.

Merhaba, bu konu tamamen sizin bütçenizle alakalı. Eğer sizi zora sokmayacaksa ve konforlu bir kullanım istiyorsanız, 2500 TL civarına plastik kasalı bir klavye almaktansa iyzico ve Parolapara uygulamaları ile bu klavyeyi 3000 TL'ye almak mantıklı olur. Switch konusunda ise ayrı bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.
Sessiz olmasını istiyorsan Outemu Silent Peach V3 bütçe dostu güzel bir tercih.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı