AKP, Yeniden Refah Partisi ve DSP ile görüşecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda tek bildiğim şey umrumda olmadığı.
Ne umurunda değil işte milletimizin cumhurbaşkanı büyük partilerle görüşmek yerine böyle küçük partilerle samimi olup halkın sevgisini kazanıyor.
 
Güç zehirlenmesi yaşayıp kendi seçmenini bile partiden soğutmuş bir oluşumdan bahsediyoruz. Bu seçim her türlü gidiyorlar.
Oyunun kurallarını belirlemesine müsade ediliyor, bugüne göre konuşursak evet gider ama yarının kuralları bugünden farklı olacaktır. Acaba kesin gidiyorlar derken de bir zehirlenme olmasın ?
 
Oyunun kurallarını belirlemesine müsade ediliyor, bugüne göre konuşursak evet gider ama yarının kuralları bugünden farklı olacaktır. Acaba kesin gidiyorlar derken de bir zehirlenme olmasın ?
Ne gidecegiz be daha 20 senemiz daha var. Senin gibiler böyle halkı zehirliyor biz değil.
 
Başkanım gene en iyi kararları alıyor. Diğer masalar gibi teröristlerle de görüşmeyerek kendini kanıtlıyor. Bir de kötü diyorsunuz buna. Ne güzel cumhurbaşkanı işte. Şükredin şükredin bir de laf ediyorlar. Suriye bigi olmadığımıza şükür. Bakın nasıl iyi adamlar var bizde. Süper güç olacağız hem 2023'te.
Benim bildiğim forumda troller yasak haberiniz olsun.
 
Ebu Cehil gelsin yeter ki şu zat gitsin bıktım usandım bu hayattan.

Hem islam dininde kâfirin derecesi münafığın derecesinden yüksektir.
 
O değilde AKP kazanırsa diye şimdiden 10 kutu 40mg'lık Paroxetine ve 70'lik Jack Daniels hazırladım ben her ihtimale karşı. Yalnız değilim umarım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı