AKP'nin İstanbul'a ihanetinin anatomisi

Bana göre eski yönetim ile yeni yönetim aynı bir farkı yok. İşleri güçleri cepleri doldurup birazda kendi tayfasına yedirmek. Bunu biraz araştıran insanlar çok kolay anlayabilirler.

Hocam çok alakasız olacak ama ben sizi ateist falan zannediyordum. Neyse konuya geçelim. Kadir Topbaş döneminde zaten hiçbir şey düzgün değildi. Hele o zamanki 110 milyon tl az para da değil. Madem aldın niye kullanmıyorsun ki?

@Recep Baltaş hocam bir de ne kadar borcu vardı?

Millet kötü millet .

İzmir giga chad. Hiç bir zaman gelemediler.

Hangisiyle tamamlıyorlarsa tamamlasınlar umurumda değil. Bare şu imamoğlu gibi en çok metro yapan biziz diye övünmüyorlardı.

Aha bu da Maybach'cı troll belediyeye başvurda sevdiğin partinin adamları gezdirsin seni maybachlarıyla. Dönüştede yaptıkları metroya binersin artık.

Aha bu da Maybach'cı troll belediyeye başvurda sevdiğin partinin adamları gezdirsin seni maybachlarıyla. Dönüştede yaptıkları metroya binersin artık.

Bir ara gezmiştim. Güzel deneyim, eve maybachla bıraktılar.

Sende sadece İstanbul'a mı ihanet etti?
..

Peki bununla alakalı milletten bir tepki milletten bir etki milletten eylem var mı hayır ?

Madem bildiğin tarumar ; Milletten elini taşın altına koyan var mı ? Atıyorum madem orada boş boş duruyor , o zaman biz değerlendirelim diyen var mı ? Yok .

Bizim milletin namusu şerefi omurgası olmadığı için ; o malzeme yapar ona bu malzeme yapar ona ; kim peynir yem veriyorsa onun borusunu öttürmeye .

AKP tepeden zembille inmedi ; AKP'den kötü bir şey varsa o da sadece ve sadece Türk milletidir .
Anası babası yedi ceddi akrabası perişan olup da ; hatta anası babası öldürülen bile ; Askerdeki devrecilik misali ; AKP'li oluveriyor Akp'liden daha fazla .

İşe gireyim AKP , Şu işi halledeyim AKP , Kötülük hangisi ses çıkardı ben göremedim .

Benim arkadaşlarım kötülüğe karşı duracağı yerde ; iş aş şu bu için bunların kapılarına yamanıyordu hala da öyle . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…