Alan Wake 2 912 TL oldu

"Steam Türk lirası desteğini kesiyor" konusunda, "insanlar bundan sonra Epic'e geçecektir eminim." diyenler hala aynı fikirdedir umarım.

Bir platformda kur değişikliği olup diğerinin hiç ya da "uzun" bir süre değişmeyeceğini düşünüyorlardı çünkü.

Geldim işte dostum diyor birde utanmadan. :D

Sanki babasının cebinden veriyor parayı.

Ülkedeki gelir dağılımı çok kötü olduğu için $33-34 Türkiye'de yüksek kalıyor maalesef. Fakat yine de alacak olan varsa Humble'da oyun 600 TL.
Daha ucuz olursa herkes VPN ile buradan almaya çalışır ve şirket hedeflerinden uzaklaşırlar. Yaklaşık olarak yarı fiyatına satılması oldukça yeterli bir indirim ama maalesef çoğu kişi için bu bile fazla geliyor. Özellikle de öğrenciyseniz gerçekten çok fazla. Uçuk kiraları, tahmin etmesi zor olan market fiyatlarını ve ne geleceği belli olmayan faturaları ekleyince çalışan biriyseniz de zor olabiliyor.

Geldim işte dostum diyor birde utanmadan. :D

Sanki babasının cebinden veriyor parayı.
Epic yaparsa en fazla kendi insiyatif göstererek, oyunları Steam'e kıyasla daha ucuza zararına satarak yapar.

Oyunları zararına satmaya da bir yere kadar devam edebilir çünkü kendi cepten karşılayacak. Eğer olur da ileride bir kaç oyunu hala ucuz görürseniz anlayın ki Epic cebinden ısmarlıyor müşteri kazanmak için. Ücretsiz dağıttığı oyunlar ile zararına yapacağı satış arasında pek bir fark yok açıkçası. Bunu da belli bir yere kadar yapabilir.

Daha ucuz olursa herkes VPN ile buradan almaya çalışır ve şirket hedeflerinden uzaklaşırlar. Yaklaşık olarak yarı fiyatına satılması oldukça yeterli bir indirim ama maalesef çoğu kişi için bu bile fazla geliyor. Özellikle de öğrenciyseniz gerçekten çok fazla. Uçuk kiraları, tahmin etmesi zor olan market fiyatlarını ve ne geleceği belli olmayan faturaları ekleyince çalışan biriyseniz de zor olabiliyor.
Öğrenciyim. Oyun almak icin 4 5 hafta plan yapiyorum para biriktirmek icin.

Fiyatını geçin de oyun ismini boşuna alan "wake" yapmamış o kadar sıkıcı ve yavaş ilerliyor ki. Bir buçuk saattir Dost Kayaoğlu'ndan izliyorum ve hala açılmadı oyun ne aksiyon var ne bir şey yürüme Simulator'ü yapmışlar. Niye bu kadar yavaş açılıyor bu oyun.

Vay be
alan wake 2.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı