Aldatıldım

Eğer dolandırılma, hakaret gibi durumlar varsa bence de şikayetçi olman gerekir zaten. Ama ailesine anlatman intikamcı bir bakış açısı ve intikamcı olmana gerek yok. Anlık sinir ve hayal kırıklığıyla hızlı kararlar alıp, hareket etmek her zaman iyi sonuçlar vermiyor. Sonuçta hayat devam ediyor.

Dolandırılmadım fakat hakaret var kartımla alışveriş yaptı ve benden izinsiz 3D güvenlik kodunu telefonumdan aldı 2 gün önce haberim oldu fakat dolandırıcı deyip dava açamaz mıyım? İşin aslında haberim yoktu çünkü.

Dolandırılmadım fakat hakaret var kartımla alışveriş yaptı ve benden izinsiz 3D güvenlik kodunu telefonumdan aldı 2 gün önce haberim oldu fakat dolandırıcı deyip dava açamaz mıyım? İşin aslında haberim yoktu çünkü.
Aldatma olayı bu alışverişten sonra gerçekleştiyse senin öğrenmenden bahsetmiyorum bence sorun yok ama hem aldatıp hemde birşeyler aldıysa yüzsüzlüktür o zaman dava edilebilir.

Böyle konularda avukata danışmanı öneririm. En azından bir fikir alabilirsin. Eğer aramızda bir avukat varsa o da yardımcı olur belki burayı okuyup.

Böyle konularda avukata danışmanı öneririm. En azından bir fikir alabilirsin. Eğer aramızda bir avukat varsa o da yardımcı olur belki burayı okuyup.

Avukatım var. Yarın bilgi alacağım.

Aldatma olayı bu alışverişten sonra gerçekleştiyse senin öğrenmenden bahsetmiyorum bence sorun yok ama hem aldatıp hem de bir şeyler aldıysa yüzsüzlüktür o zaman dava edilebilir.

Beni aldatmadan önce gerçekleşti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı