Eğer dolandırılma, hakaret gibi durumlar varsa bence de şikayetçi olman gerekir zaten. Ama ailesine anlatman intikamcı bir bakış açısı ve intikamcı olmana gerek yok. Anlık sinir ve hayal kırıklığıyla hızlı kararlar alıp, hareket etmek her zaman iyi sonuçlar vermiyor. Sonuçta hayat devam ediyor.
Üç yıllık birlikteliğim sona erdi fakat aldatıldım. Sebebini sorduğumda "sıkılmıştım" dedi bana. Sizce bu durumu ailesine aktarmalı mıyım?
Tamam da yaptıktan sonra kaç gün geçti bunlar sadece seni düşürür.Dostum sebebi yukarıda belirttim görmüyor musun?
"Bana hakaret etti ve benim kartımla bir alışveriş yapmıştı şimdi bankayı arayıp işlemi ben yapmadım dememek için kendimi zor tutuyorum."
Dostum sebebi yukarıda belirttim görmüyor musun?
"Bana hakaret etti ve benim kartımla bir alışveriş yapmıştı şimdi bankayı arayıp işlemi ben yapmadım dememek için kendimi zor tutuyorum."
Tamam da yaptıktan sonra kaç gün geçti bunlar sadece seni düşürür.
Aldatma olayı bu alışverişten sonra gerçekleştiyse senin öğrenmenden bahsetmiyorum bence sorun yok ama hem aldatıp hemde birşeyler aldıysa yüzsüzlüktür o zaman dava edilebilir.Dolandırılmadım fakat hakaret var kartımla alışveriş yaptı ve benden izinsiz 3D güvenlik kodunu telefonumdan aldı 2 gün önce haberim oldu fakat dolandırıcı deyip dava açamaz mıyım? İşin aslında haberim yoktu çünkü.
Böyle konularda avukata danışmanı öneririm. En azından bir fikir alabilirsin. Eğer aramızda bir avukat varsa o da yardımcı olur belki burayı okuyup.Dolandırılmadım fakat hakaret var kartımla alışveriş yaptı ve benden izinsiz 3D güvenlik kodunu telefonumdan aldı 2 gün önce haberim oldu fakat dolandırıcı deyip dava açamaz mıyım? İşin aslında haberim yoktu çünkü.
Böyle konularda avukata danışmanı öneririm. En azından bir fikir alabilirsin. Eğer aramızda bir avukat varsa o da yardımcı olur belki burayı okuyup.
Aldatma olayı bu alışverişten sonra gerçekleştiyse senin öğrenmenden bahsetmiyorum bence sorun yok ama hem aldatıp hem de bir şeyler aldıysa yüzsüzlüktür o zaman dava edilebilir.
Ailesi kızına sahip çıksın.Ailesine söyle diyenlerin yaşları kaç acaba? İki kişinin arasında olan özele aileyi dahil etmek çok cringe. Büyüyün biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.