Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Şuan tam hatırlamıyorum ama esnaftan 250TL'ye bluetooth hoparlör almıştım. Eve geldiğimde internette 100TL ye satıldığını gördüm. Evet bende de biraz hata var. Esnaftan almayın demiyorum ama almadan önce fiyatını iyi araştırın. Kazıkçı esnafa para kaptırmayın.
 
J7 Prime aldım G2 modelinden bu modele mecburen geçince epey pişman oldum. Çünkü kamera ve ekran olarak G2 modeline göre çok kötüydü, diğer türlü iyi telefondu ama benim beklentilerimi karşılamadı daha sonra 900 TL fiyatına ikinci el S6 aldım, batarya dışında çok iyi telefondu ancak yine klasik şanslığım tuttu, aldığım ilk S6 modelinde USB ve hızlı şarj sorunu çıktı, bataryası da ölmüştü, daha sonra aldığım yer başka bir S6 verdi bu modelde de kamera titreşim sesi geliyordu, OIS ses çıkarıyordu, tekrardan aynı adamdan üçüncü S6 modelini aldım bu defa da yeni S6 modelinin ön kamerasında toz vardı artık mecburen yeter dedim ve sonunda S6 modelini bırakıp aynı adamdan sıfır J7 PRO almak zorunda kaldım.
 
Snopy markadır.
Snopy'i denemiştim önceden 30 dakika falan, dandikti.
Driving Force GT'yi denedim sonra baya hoşuma gitti. Snopy 90 derece iken bu 900 derece olduğu için hem oyun içi kullanımı hem verdiği zevk çok daha iyiydi. ETS 2'nin simülasyon kısmını baya yaşatıyor gerçek kadar olmasa bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı