Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Geçen sene 4 GB lık Sony walkman almıştım büyük hevesle. 180 lira para verdim tek şarjla 14 saat gidiyor aralıksız kullandığım oldu güzel malzeme. Ama gel gör ki aylardır kullanmıyorum nerde olduğunu bile bilmiyorum telefondan müzik dinliyorum. Keşke almasaydım.

Ha bir de üniversiteye yeni başladığım zamanlar 4 sene boyunca çok fotokopi çekerim lazım olur ucuz bişey almayım bak karlı çıkıcam diyerek mürekkep tanklı WiFi li Bi yazıcı almıştım 600 liraya. Sonuç toplamda 40-50 sayfa baskı yaptım ve aldığıma pişman oldum. Bu arada markası Epson bla bla wifi, 40tllik mürekkep ile 5000 sayfa falan basıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
 
BenQ - Siemens EL71 model bir cep telefonu almıştım, aldığımada alacağımada lanet etmiştim! En az 5 kere servise gitti, genede sürekli kapanıp duruyordu. Pili ısınıyordu falan! Berbattı berbat!!

HP Photosmart 945, fotoğraf makinası aldım! Zart zurt saçma saçma problemler veriyordu! Parçalamadan elimden aldılar!

Ford Focus 1.6 benzinli otomobil aldık, 2.0litre motorlardan daha çok yakıyordu! Benzinciye ortak olmak üzereyken sattık, kurtulduk!

Birde ilk jako papağanım beter birşeydi! Sanki evde testereyle kız kesiyormuşuz gibi çığlıklar atıyordu! Inanılmaz vahşi birşeydi! Geri vermiştim 1 ay sonra, bayağda zarar ettim!
 
Teknoloji konusunda çok şanslıyım sanırım hiç sorun dolayısıyla pişmanlık yaşamadım ama keşke Rival 300 yerine 310 alsaydım diyorum. Onun dışında bir kez de Çin'den aldığım gözlük gözüme büyük gelmişti, sağ olsun satıcı bir sonraki alışverişim için 5$ hediye çeki vermişti.
 
J7 2016 telefondan gayet memnunum her işimi görüyorum ama iç ekranı 2 kere kırıldı. Birinde benim hatam ama 2.sinde otururken cebimde oldu bu olay. Dayanıksız bir telefon ekstra 700 lira gitti garantiye . Baya üzülmüştüm.
Ps3 Aslında bunu da seviyorum ama zamanında 700 TL vermiştik. O zaman oyunlar hakkında bir bilgim yoktu sadece çok seviyordum kolunu ve onunla oyun oynamayı, misafirlikte falan herkesin Ps3 ü vardı. Gittik aldık eve getirdim bir heves ee oyun yok. Bir baktım oyunlar 100 TL den başlıyor. Oyunu 5 ay sonra aldım inanır mısınız, Pes 13 almıştım ama onu da baya oynadım ve 100Tl ye aldığım oyunu 2 sene sonra 75 Tl ye satmıştım onda baya sevinmiştim. Geçen yaz da Guitar Hero aldım. Pişman değilim arda iki davul vuruyorum ama Guitar Hero oyunu olmasa direk satarım PS3'ü.
 
Lenovo K6 ve rampage SGM-X7 mause ikisini de Vatan' dan aldım ve geçenlerde gidip tartıştım aynı ürünlerin yeniside ikinci kez bozuldu diye aldığıma pişmanım.
Bide Zalman Z3 plus kasa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı