Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Gömlek aldım. Katlanmış aldım,karton koyuyorlar içine. Sevinçliyim tabii. Tam istediğim desen. Eve bi' geldim. Giyeyim dedim şunu. Aynada bir gezineyim. Bir çıkardım. Açtım gömleği. Tavuk gibi kaldım. Meğer kısa kolluymuş. Ben de hiç sevmem kısa kollu. Duşa girerken bile haşema giyerim. Yapacağınız işi dedim.
 
Cümlende ters bir algı var. İğneleme yapmadan düzgün yorum at. Bundan sonraki vaziyet birbirimize alıntı yaparak 2-3 sayfa olacak boş muhabbete dönmesin. Her modelde aynı sorun yok 6 ay oldu zaten bir sıkıntı yok gönlün rahat olsun.

Benim gönlüm rahat. Heyecana gelip monstere para kaptırmasın kullanıcılar bunu söylemek istiyorum. Konu kapanabilir doğru söylüyorsun.
 
Hocam oyunu henüz oynamadım da güzel görünüyor dışardan. :) O yüzden sordum.

Oyunda adam akıllı bir hikaye yok. Baş düşmanımızı 15 dakika anca görüyoruz. Karakterler de adam akıllı işlenmemiş. Oyunun en kötü yanı ise sürekli kendini tekrar etmesi. Sürekli yolda düşmanlarla karşılaşıp onları öldürüyoruz. Bir de sıkıcı yan görevlere gidiyoruz. Kesinlikle bir Far Cry 3 olmasa bile yine de indirimle alınabilir. Çünkü bazen güzel yan görevler ve eğlenceli ana görevler çıkabiliyor. Bu da ara sıra yüzünüzde tebessüm bırakıyor. :)
 
Geçen sene yanılmıyorsam nisan aylarında GTX1080 ekran kartları 2000 hatta 1800 lira civarına düşmüştü. Şuan neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor. Yani ben aldığım için değil almadığım için pişmanım.
 

Geri
Yukarı