Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

3 yıl önce iPad Mini 2 almıştım. Telefon almadan önce oyun ihtiyacımı, ıvırımı zıvırımı karşılyordu. Telefon alınca pek bir manası kalmadı. 800TL vermiştim. Belki üniversitede falan ihtiyacım olabilir diye duruyor öyle.
 
Bir ürün alıyorsunuz ama beğenmiyorsunuz alıcı pişmanlığı yaşıyorsunuz. Keşke almasaydım dediğiniz ürünler oldu mu?

Bu konuyu okuyarak en azından fikir sahibi olabilir herkes. Ona göre hareket eder.

Kullandığım bilgisayar olan Toshiba P50B-116 aldığıma pişmanım. Biraz daha araştırsaymışım da o kadar paraya daha iyi bir bilgisayar alsaymışım. Garantisi bittikten sonra zaten ekran kartı bozuldu Ondan önce de ısınma sorunu vardı :cry::cry::cry:

"Şu P50B'nin ekran kartını tamir ettirip, bir güzel bakımını yaptırıp, sonra kendim Windows 10 kursam kaç para eder?" diye düşünmüyor değilim :D
 
Zamanında 1500 tl ye casper bilgisayar almıstım. Monitör klavye fare dahil. Tam tamına kaç kere servise gitti onu bile sayamadım teknis servislerde garantilerde süründü o günden bu yana 5-6 senedir casper'a bakmam. Casper pişmanlıktır...
Casper pişmanlıktır; kullanmayın, kullandırtmayın!
 
HTC Desire 728 almıştım. Telefonun üstüne oturdum. İç ekran kırıldı dış ekran sağlam. Tekrardan oturdum yine iç ekran kırıldı. Sinirlendim ortadan ikiye böldüm telefonu. HTC almayın.

Bizimki de Wi-Fi'yi görmüyor, tamirciye götürdüm, anakartı yanmış 400TL'ye hallederiz dedi bende çıktım dükkandan başka yere girdim 1 gün o adamda kaldı, entegresi bozulmuş değiştiririz 20Tl'ye dedi. Adam yaptı ama 1 hafta sonra yine gitti, yakın zamanda satışa çıkartacağım.
 
Bizimki de Wi-Fi'yi görmüyor, tamirciye götürdüm, anakartı yanmış 400TL'ye hallederiz dedi bende çıktım dükkandan başka yere girdim 1 gün o adamda kaldı, entegresi bozulmuş değiştiririz 20Ty'ye dedi. Adam yaptı ama 1 hafta sonra yine gitti, yakın zamanda satışa çıkartacağım.
Hocam o model sıkıntılı baya. Elinizden çıkarmaya bakın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı