ALES ve YÖKDİL kaynakları yeterli midir?

Şimdiden size başarılar dilerim hocam, umarım sizin seviyenize gelebilirim. Az önce 2021 çıkmışını çözdüm. Hiç hazırlanmamış biçimde 52 geldi net bazında. Bunu en kötü 80 yapabilirim umarım. Günde 100 matematik 100 paragraf ve kitap okuyarak hazırlanacağım. Hakkımızda şimdiden hayırlısı olsun. Kaynakların siparişini geçtim şimdiden.
Referans olması açısından 41 matematik 36 Türkçe netiyle 87 gelmişti. Muhtemelen matematiği fullemek gerekecek 90 üstü için. Eğer iktisat veya işletmeden ziyade veri bilimi veya analizi konusunda ilerlemek istiyorsanız matematik daha ağır basar notta. Umarım siz de istediğiniz puanları alırsınız.

Referans olması açısından 41 matematik 36 Türkçe netiyle 87 gelmişti. Muhtemelen matematiği fullemek gerekecek 90 üstü için. Eğer iktisat veya işletmeden ziyade veri bilimi veya analizi konusunda ilerlemek istiyorsanız matematik daha ağır basar notta. Umarım siz de istediğiniz puanları alırsınız.

Sonucunuz gayet iyi hocam. 100'e zorlanır. Matematikte problemler ve geometri, Türkçede 43-50'deki sözel mantık sorularına odaklanacağım.

Veri bilimi, istatistik ve muhasebeden yana şansımı deneyeceğim. İstanbul dışında çıkamayacağım için 90 almak benim için zorunluluk gibi bir şey. Allah bizi utandırmaz umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı