Ali Koç ve Rasim Ozan tartışması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ali koç haklı ama çok fazla ciddiye aldı ve çok uzattılar. Rasim hakkında çok çabuk şekil değiştiriyor ama oda insan hata yapabilir çok fazla hatası var doğrularını götürdüğünden bu da kavgaya yansımış.
 
Hayatın acımasız kurallarını bize gösterdi gibi. Ali Koç inanılmaz zengin olduğu için stüdyoda herkes tüm dikkatiyle dinliyor, lafını kesmiyor. Normalde Koç değil de bizim gibi normal vatandaşı bırak orta derece zengin olsa bile Rasim'e bu kadar rahat laf sokmalarına müsade etmezlerdi. Geçmişte Galatasaray yöneticilerinden birisi telefonla bağlanıp çok dalga geçip Alo 143 Zafer muhabbeti yapmışlardı.

Her şeye rağmen bir insana yüzbinlerce kişinin önünde bu kadar sert incitici konuşulmamalı. Yayından sonra alırsın karşına sorunu açıklarsın, cevaba göre sen de tepkini koyarsın.
 
Kimin haklı olduğundan çok Koç ailesinden bir bireyin, üstelik Fenerbahçe başkanının düştüğü yerin önemi var bence.

Bu kişiler yıllardır show troll olarak o kanalda "futbol" bahanesiyle program yapıyorlar. Tartıştığı kişi eski terörist cemaatin (FETÖ) destekçisi. 2011-2013 arasındaki programları bulun izleyin, her yerde bu cemaat liderinin güzellemesini yapıyor. Geçmişte yaptığı ağır bir terbiyesizlik sonucu gösterilen tepki nedeniyle ekrandan ihraç edilmiş ama milletin balık hafızası sayesinde tekrar geri gelmiş biri. Medya tetikçilerinden birinin de eşi aynı zamanda.

Bu kişiyle özel hayatımda ben muhatap olmak zorunda kalsam kendime olan saygımı yitiririm, sokakta görsem olduğu yerde sadece atmosfer varmış gibi varsayarım. Koç ailesinden gelen, Fenerbahçe başkanı unvanını taşıyan bir kişi bu malum şahısla muhatap olmak için yayına çıkıyor...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı