- Makaleler
- 1
90 TL için 8 kere aranır mı? Bu arada 2. el olaylarında sattığın gibi engeli çakacaksın.
Eğer mesaj telefona yüklendiyse ve sonradan sildiyseniz yapılabilir.Whatsaptaydı ses testi mesajları silince gitmiş geri getirebilir miyim.
Ama hocam sonrasında memnuniyet belirtmek için veya kullanım açısından soru sormak gerekebiliyor. Ben bisiklet almıştım ön amortisör yaylanmıyor diye servise götürecekken adama sormuştum öncesinde, adam da dedi ki; bu bisikletin ön amortisörü çok yaylanmaz. Normal bir durum demişti. Gerçekten öyleydi. Yani bazen gerekebiliyor.90 TL için 8 kere aranır mı? Bu arada 2. el olaylarında sattığın gibi engeli çakacaksın.
Ama hocam sonrasında memnuniyet belirtmek için veya kullanım açısından soru sormak gerekebiliyor. Ben bisiklet almıştım ön amortisör yaylanmıyor diye servise götürecekken adama sormuştum öncesinde, adam da dedi ki; bu bisikletin ön amortisörü çok yaylanmaz. Normal bir durum demişti. Gerçekten öyleydi. Yani bazen gerekebiliyor.![]()
Evet.8 Kere de aramazsın ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.