- Makaleler
- 7
Tabi ki haber ederim. Hatta aldıktan sonra bi' minik testlerini de yapar atarım buraya.Gelince haber edermisin
Tabi ki haber ederim. Hatta aldıktan sonra bi' minik testlerini de yapar atarım buraya.Gelince haber edermisin
Ekran kartı ulaşımıTabi ki haber ederim. Hatta aldıktan sonra bi' minik testlerini de yapar atarım buraya.
İstanbul'a gelmiş.Ekran kartı ulaşımı
Sisteminizin özellikleri nedir?İstanbul'a gelmiş.
Bugün elime ulaştı kart. Tertemiz bir şekilde geldi sadece fanın üzerinde biraz kir vardı o kadar. Bu akşam veya yarın benchmark testlerini yapacağım.
Arkadaşlar Aliexpress'den GTX 750 Ti almayı düşünüyorum. Ama kartlar ikinci el. Satıcı diyorki eğer bir sorun çıkarsa paranız iade olacak. Gerçekten güvenilir mi?
İntel kaçıncı nesilBaştan görseydim konunu keşke ben gtx 750 ti li kasamı bin tl ye satıyordum intelcore i5 8 GB ramlı yenisini toplayınca bu kaldıda![]()
Anakart markası nedir?Baştan görseydim konunu keşke ben gtx 750 ti li kasamı bin tl ye satıyordum intelcore i5 8 GB ramlı yenisini toplayınca bu kaldıda![]()
Şimdi satılık değilmiBaştan görseydim konunu keşke ben gtx 750 ti li kasamı bin tl ye satıyordum intelcore i5 8 GB ramlı yenisini toplayınca bu kaldıda![]()
Testleri yaptınızmı?Tabi ki haber ederim. Hatta aldıktan sonra bi' minik testlerini de yapar atarım buraya.
Bilgilendirme yapmayı unuttunuz sanırım?İstanbul'a gelmiş.
Bugün elime ulaştı kart. Tertemiz bir şekilde geldi sadece fanın üzerinde biraz kir vardı o kadar. Bu akşam veya yarın benchmark testlerini yapacağım.
Evet uzun süre olmuş unutmuşum. Kartın hiç bir sıkıntısı sorunu yok şuana kadar. Klasik 750Ti. Kesinlikle almanızı öneririm lakin eğer hackintosh için alacaksanız Asus olan 750Ti ı almayın. Sebebi biraz uzun ama çalışmıyor. Windowsta ise sıkıntısız sorunsuz çalışıyor. Fanları kullanıma bağlı biraz kirli gelmişti bir fırça ile temizledim gayet güzel performansı var.Bilgilendirme yapmayı unuttunuz sanırım?![]()
Hangi satıcıdan aldınız? Termal macun değiştirdiniz mi? Sıcaklık değerleri nasıl? Asus olanda 6 pinlik güç girişi yok ben alırsam onu almayı planlıyorum. Biraz ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorum kusura bakmayınEvet uzun süre olmuş unutmuşum. Kartın hiç bir sıkıntısı sorunu yok şuana kadar. Klasik 750Ti. Kesinlikle almanızı öneririm lakin eğer hackintosh için alacaksanız Asus olan 750Ti ı almayın. Sebebi biraz uzun ama çalışmıyor. Windowsta ise sıkıntısız sorunsuz çalışıyor. Fanları kullanıma bağlı biraz kirli gelmişti bir fırça ile temizledim gayet güzel performansı var.
Yok hocam ne kusuru yardım etmek bizim görevimiz. Şu satıcıdan aldım ekran kartını. Gayet güzel havalı poşete sarılmış bir şekilde geldi. İçinden eğer güç kaynağınızda yoksa diye molexden 6 pine dönüştürücü ile geldi. Termal macunu değiştirdim lakin zaten termal macunu kaliteli bir termal macundu. Oyun içinde maksimum yükte en fazla 72 derece gördüm yazın en sıcak günlerinde. Şu sıralar ise 60-65 seviyelerinde maksimumda. Asus olanda 6 pin girişi yok demişsiniz lakin maalesef var. Eğer 6 pinlik güç girişi olmayan, sadece gücü PCIdan alan bir ekran kartı istiyorsanız şuna bakabilirsiniz.Hangi satıcıdan aldınız? Termal macun değiştirdiniz mi? Sıcaklık değerleri nasıl? Asus olanda 6 pinlik güç girişi yok ben alırsam onu almayı planlıyorum. Biraz ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorum kusura bakmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.