Aliexpress'ten GTX 750 Ti Sistem

Önemli değil :)

1-Nesil farkı vardır. Çok bir şey etkilemez.

2-Bu önerdiğim satıcının Türkiye siparişi yorumlarında herkes memnun olduğunu yazmış. Sorun çıkmaz.

3-Burda anlatmam zor ama videolarını izlersen daha iyi anlarsın.

4-Bu işlemcinin O.C. potansiyeli yüksek (diyorlar) ama yine de sağlam bir soğutucu almak daha sağlıklı olur.
Cevaplamaların için teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak. Anakartta M.2 SSD takabikeceğim bir slot var mı? İleride satın alacağım da.

Bu fiyata ulkemizden cillop gibi GTX 1050'li sistem toplanir.
Toplayip buraya atarim birazdan.
Screenshot_20181208-093103.jpg

Onu cok acik bir sistem. Ileride butce olursa R5 2600 veya R5 2600x takarsiniz. Yanina da RX 590 8GB aldiniz mi tadindan yenmez. Lakin suan icin de gayet yeterli bir sistemdir.

Son düzenleme:
Bu fiyata ulkemizden cillop gibi GTX 1050'li sistem toplanir.
Toplayip buraya atarim birazdan.Eki Görüntüle 349892
Onu cok acik bir sistem. Ileride butce olursa R5 2600 veya R5 2600x takarsiniz. Yanina da RX 590 8GB aldiniz mi tadindan yenmez. Lakin suan icin de gayet yeterli bir sistemdir.
Daha önce de belirttiğim gibi 4000TL azami miktar. Yani maksimum 4000TL biriktirebilirim ki o bile çok zor.

Önemli değil :)

1-Nesil farkı vardır. Çok bir şey etkilemez.

2-Bu önerdiğim satıcının Türkiye siparişi yorumlarında herkes memnun olduğunu yazmış. Sorun çıkmaz.

3-Burda anlatmam zor ama videolarını izlersen daha iyi anlarsın.

4-Bu işlemcinin O.C. potansiyeli yüksek (diyorlar) ama yine de sağlam bir soğutucu almak daha sağlıklı olur.
Nesil farkı dediğin performansa büyük etki edebiliyor. DDR3'ün kabul edilebilir potansiyeli 2133 MHz ki arkadaş 1600MHz alacak, DDR4 ile karşılaştırılamaz bile.

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
Anakart: Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı
RAM: G.Skill Aegis DDR4 8 GB 2133 MHz Ram
Ekran Kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 560 2GD5
SSD: SSD SATA3 2.5 inch 60GB 120G 240GB 480G 960GB 1TB Hard Drive Disk HD HDD factory directly KingDian Brand-in Internal Solid State Drives from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
Kasa: Dark F40 2x Kırmızı LED Fan USB3.0 Pencereli Midi Tower Kasa Fiyatı
PSU: FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
HDD: Seagate BarraCuda HDD

Ben şu an toplam 2900 liraya bu sistemi mal ettim. (SSD S280 120GB olan versiyon)

Bütçem 4000'e kadar çıkabilir diyorsan anakartı A serisi yerine B350 falan da alabilirsin, Ryzen 3 yerine Ryzen 5 alabilirsin, RAM için MHz artırımı yapabilirsin. Kasayı başka modeller seçebilirsin.
Tamamen gerisi sana kalmış.
Bütçene uygun en uzun süreli kullanımı sağlayacak olan sistemlerden birisi olarak görüyorum ben bu sistemi veya bunun biraz upgrade edilmiş halini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı