Alınabilecek En İyi Android Telefon

Arkadaşlar neyin kafası bu? Alınabilecek en iyi android telefon denmiş, bütçe olmaksızın. Xiaomi f/p markasıdır, en iyisi değil. Note 9 piyasanın nirvanası sayılabilir. Mağazada inceleyip, ondan sonra almanızı tavsiye ediyorum.

Boyutu büyük gelirse, S9 tercih edin.

Arkadaşlar neyin kafası bu? Alınabilecek en iyi android telefon denmiş, bütçe olmaksızın. Xiaomi f/p markasıdır, en iyisi değil. Note 9 piyasanın nirvanası sayılabilir. Mağazada inceleyip, ondan sonra almanızı tavsiye ediyorum.

Boyutu büyük gelirse, S9 tercih edin.
Piyasanın nirvanasına 6.500 TL vermek :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilecek en iyi Android telefonuna Mi Note 3 cevabını vermek nedir ya, ben de Xiaomi kullanıyorum ama bu kadarı da fanboyluk.
Şuan S9+, Note 9 ve P20 Pro arasında kalırdım fakat önümüzde tanıtılacak olan Mate 20'nin üçünden de iyi olacağını düşünüyorum.
Mate 20 yaklaşık ne zaman piyasaya çıkar, bir de detayları nelerdir?

Samsung S9+, Xiaomi mi Note 3 veya HTC U12+ alınabilir en iyi 3 marka/model telefon.
Hocam S9+ yazıp da Note 9 yazmamanız fiyatından dolayı mı?

Arkadaşlar, Xiaomi dediğimiz marka daha yeni yeni işlevselliğini oturtmak isteyen bir marka. Daha Türkiye'ye yeni geldi, Türkiye garantisi bile henüz tam olarak çıkmış değil. Yapmayın lütfen. Tamam, fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir marka ve tam bir f/p ürünleri üretmekte ama en iyisi değil.

Dostum, şu anda alınabilecek en iyi Android telefonlar; Note 9, S9, S9+, P20 Pro gibi telefonlardır. Bana kalırsa ben Huawei yerine Samsung tercih ederim, o sizin tercihiniz tabii.

Hocam bütçe sınırlaması dediğim gibi yok. Arkadaş isterse 10.000'lik de önerebilir, onun hatası değil.
Arkadaşlar, Xiaomi dediğimiz marka daha yeni yeni işlevselliğini oturtmak isteyen bir marka. Daha Türkiye'ye yeni geldi, Türkiye garantisi bile henüz tam olarak çıkmış değil. Yapmayın lütfen. Tamam, fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir marka ve tam bir f/p ürünleri üretmekte ama en iyisi değil.

Dostum, şu anda alınabilecek en iyi Android telefonlar; Note 9, S9, S9+, P20 Pro gibi telefonlardır. Bana kalırsa ben Huawei yerine Samsung tercih ederim, o sizin tercihiniz tabii.
Bende Huawei GR5 var eski model Huawei'yi tavsiye etmem fakat yeni modellerini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı