murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 6 16 Şubat 2024 #91 Tom jacksoul dedi: Hocam Ne yaptın sonra? Genişletmek için tıkla... İade edip Xbox 9.Nesil Gamepad aldım, onda da ölü bölge fazla çıktı değişime vericem yarın
Tom jacksoul dedi: Hocam Ne yaptın sonra? Genişletmek için tıkla... İade edip Xbox 9.Nesil Gamepad aldım, onda da ölü bölge fazla çıktı değişime vericem yarın
Tom jacksoul Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #92 murty0 dedi: İade edip Xbox 9.nesil gamepad aldım, onda da ölü bölge fazla çıktı değişime vereceğim yarın Genişletmek için tıkla... Hocam yuzun gülmemiş hiç... Bana bir tavsiyen olur mu?
murty0 dedi: İade edip Xbox 9.nesil gamepad aldım, onda da ölü bölge fazla çıktı değişime vereceğim yarın Genişletmek için tıkla... Hocam yuzun gülmemiş hiç... Bana bir tavsiyen olur mu?
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 6 16 Şubat 2024 #93 Tom jacksoul dedi: Hocam yuzun gülmemiş hiç... Bana bir tavsiyen olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla herkes Trust önerir ama biraz da şans işi, al istersen sorun olursa değişime gönderirsin.
Tom jacksoul dedi: Hocam yuzun gülmemiş hiç... Bana bir tavsiyen olur mu? Genişletmek için tıkla... Valla herkes Trust önerir ama biraz da şans işi, al istersen sorun olursa değişime gönderirsin.
Tom jacksoul Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #94 murty0 dedi: Vallahi herkes Trust önerir ama biraz da şans işi, al istersen sorun olursa değişime gönderirsin. Genişletmek için tıkla... Trust yerine Clutch daha iyi olmaz mı?
murty0 dedi: Vallahi herkes Trust önerir ama biraz da şans işi, al istersen sorun olursa değişime gönderirsin. Genişletmek için tıkla... Trust yerine Clutch daha iyi olmaz mı?
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 6 16 Şubat 2024 #95 Tom jacksoul dedi: Trust yerine Clutch daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onda çok ölü bölge şikayeti var. Trust daha iyi.
Tom jacksoul dedi: Trust yerine Clutch daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Onda çok ölü bölge şikayeti var. Trust daha iyi.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 16 Şubat 2024 #96 Tom jacksoul dedi: 1k civarı bütçem var. Monster mi Trust mi alınır? Yoksa başka bir şey mi alayım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kargo ile her türlü alınır. Rengi problem etmezseniz bu fiyata daha iyisi yok.
Tom jacksoul dedi: 1k civarı bütçem var. Monster mi Trust mi alınır? Yoksa başka bir şey mi alayım. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Kargo ile her türlü alınır. Rengi problem etmezseniz bu fiyata daha iyisi yok.
Tom jacksoul Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #97 260112 dedi: Amazon.com.tr Kargo ile her türlü alınır. Rengi problem etmezseniz bu fiyata daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Renk secenegi yok değil mi? Başka sitelerde de yoktur herhalde.
260112 dedi: Amazon.com.tr Kargo ile her türlü alınır. Rengi problem etmezseniz bu fiyata daha iyisi yok. Genişletmek için tıkla... Renk secenegi yok değil mi? Başka sitelerde de yoktur herhalde.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 16 Şubat 2024 #98 Tom jacksoul dedi: Renk secenegi yok değil mi? Başka sitelerde de yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Alın direk rengi güzel. Rengi değişince fiyat artıyor.
Tom jacksoul dedi: Renk secenegi yok değil mi? Başka sitelerde de yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla... Alın direk rengi güzel. Rengi değişince fiyat artıyor.
Tom jacksoul Picopat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #99 260112 dedi: Alın direk rengi güzel. Rengi değişince fiyat artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yok ya zaten bir tane alacağım o da güzel olsun. Pembeyi pek sevmiyorum.
260112 dedi: Alın direk rengi güzel. Rengi değişince fiyat artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yok ya zaten bir tane alacağım o da güzel olsun. Pembeyi pek sevmiyorum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 16 Şubat 2024 #100 Tom jacksoul dedi: Hocam yok ya zaten bir tane alacağım o da güzel olsun. Pembeyi pek sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... GXT 590 tek çareniz gibi.
Tom jacksoul dedi: Hocam yok ya zaten bir tane alacağım o da güzel olsun. Pembeyi pek sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... GXT 590 tek çareniz gibi.