Rehber Alınabilecek gamepadler ve Logitech F serisi neden alınmamalı?

%1-2 civarı çıkması gerekli. Bilginiz dahilinde olsun.

F310'umda daha az çıkıyor.

Çok arada kaldım, bazıları bu değerler normal diyor bazıları kötü diyor. Forumdaki diğer test sonuçlarına baktığımda da %1-2 civarı görmedim bu arada. Çok bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, yeni almışken biraz tadını çıkarayım ileride değişim isterim

Normal diyen bilgisi olmayanlardır. Kendi ucuza aldığı gamepadi baz alıyordur. Kesinlikle 9.nesil için normal değil.

Normal diyen bilgisi olmayanlardır. Kendi ucuza aldığı gamepadi baz alıyordur. Kesinlikle 9.nesil için normal değil.
Doğrudur hocam, dediğim gibi şimdilik böyle kullanıp ileride değişim talep edeceğim.

Doğrudur hocam, dediğim gibi şimdilik böyle kullanıp ileride değişim talep edeceğim.

Analoglarda birazcık kayma var gibi kesinlikle iade edin. İleriye bırakırsanız kullanıcı hatası diyebilirler. İleride başınızı ağrımasın.

Analoglarda birazcık kayma var gibi kesinlikle iade edin. İleriye bırakırsanız kullanıcı hatası diyebilirler. İleride başınızı ağrımasın.
Satın aldığım firmaya değişim talep ettiğimi ilettim hocam.

1k civarı bütçem var. Monster mi Trust mi alınır? Yoksa başka bir şey mi alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…