Alınan ekran kartı iade edilebilir mi?

4K 165Hz monitör kullanıyorum, Ultra'da hiç bir oyun zaten 100FPS falan vermiyormuş ben çok yüksek beklenti yaptım sorun orada. GTA 5 açıyorum Ulta'da 60FPS, çimenlik/orman 30FPS'lere kadar düşüyor. Ghost Recon: Wildlands açıyorum 60FPS üstü yok. Conan Exiles oynuyorum 60 FPS üstü yok. Bir şekilde bir şeyleri kısmak zorunda kalıyorum bu içime sinmedi. 20.500₺ verdim, karşılığında daha iyi bir şey olmalıydı ya ne bileyim, üzdü. Kaç ay borç ödeyeceğim üstelik. Mutlu olmam gerekiyordu.

Sistemim şu şekilde:

Kasa: Corsair Crystal 570X
Kasa Soğutma: 3X Corsair LL120, 3X Corsair SP120 ve 3x Corsair ML120
Aydınlatma: Corsair Lighting Node Pro 4X RGB Şerit
Kontrol Ünitesi: Corsair Commander Pro
Güç Kaynağı: Corsair HX850I PLUS Platinum
Anakart: ASUS ROG STRIX X570-E
İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X
İşlemci Soğutma: Corsair iCUE H150i RGB PRO XT
Bellek: Corsair 32 GB(2x16 GB) DDR4 3200MHz
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX OC RTX 3070 Ti O8G
Ses Kartı: ASUS STRIX soar DAC 116DB SNR 7.1 PCI-e
NVMe SSD: 250GB Samsung 960 Evo
SATA SSD: 500GB Samsung 860 Evo
HDD 1: Western digital 4TB
HDD 2: Western digital 4TB (RAID)
HDD 3: Western digital 1TB
Sistemde sorun yok 3070 ile çok fazla 4K performansı bekliyorsunuz hepsi bu. 4K 60fps için oynadığınız oyunun ayarlarını optimize etmeniz gerekir ya da 3080ti gibi bir kart seçeceksiniz. İyi forumlar

Kullanılmış ekran kartı iade edilmiyor. Açılmamış kapalı kutu 14 gün içinde iade edilebiliyor. RTX 3070 Ti maalesef 8 GB VRAM aşıp FPS düşmesine sebep olabiliyor. Bende RX 570 8 GB var. 3070 Ti gibi bir kartın da 8 GB olması gerçekten saçma. Güzel bir işlemcin ve sistemin var. Yapacak bir şey yok. 3070 Ti ile ince ayarlar çekip, duruma göre 1440p, 1080p oynayarak idare etmen gerekiyor.

Kullanılmış ekran kartı iade edilmiyor. Açılmamış kapalı kutu 14 gün içinde iade edilebiliyor. RTX 3070 Ti maalesef 8 GB VRAM aşıp FPS düşmesine sebep olabiliyor. Bende RX 570 8 GB var. 3070 Ti gibi bir kartın da 8 GB olması gerçekten saçma. Güzel bir işlemcin ve sistemin var. Yapacak bir şey yok. 3070 Ti ile ince ayarlar çekip, duruma göre 1440p, 1080p oynayarak idare etmen gerekiyor.
3070ti 1080p kartı değildir hocam 2K altına düşülmez. Ayrıca iade hakkında verdiğiniz bilgi yanlış tüketici cayma hakkını kullanarak kartını iade edebilir. İlgili maddede ürünün test edilmesi geçer siz kutuyu açmadan test etmenin bir yolunu biliyor musunuz?

Nereden aldınız? İade hakkınız var aslında. Bazı yerler uğraştırır ama.

4K oyunculuk için yanlış kart almışsınız bu arada. Ayrıca çok da fazla para vermişsiniz karta. Aldığınız fiyata çok rahat 6800 XT - 6900 XT - RTX 3080 alabilirsiniz.

3070ti 1080p kartı değildir hocam 2K altına düşülmez. Ayrıca iade hakkında verdiğiniz bilgi yanlış tüketici cayma hakkını kullanarak kartını iade edebilir. İlgili maddede ürünün test edilmesi geçer siz kutuyu açmadan test etmenin bir yolunu biliyor musunuz?
Ben karıştırmış olabilirim. Dediğim olay mağazadan alınan ürünler için geçerlidir. İnternetten aldığım bir şeyi iade etmediğim için kesin bir şey demeyeceğim.

Ben karıştırmış olabilirim. Dediğim olay mağazadan alınan ürünler için geçerlidir. İnternetten aldığım bir şeyi iade etmediğim için kesin bir şey demeyeceğim.
Mağazadan aldığınız ürünü iade edemezsiniz doğru ama internetten ürünü görmeden aldığınız için 14 gün koşulsuz cayma hakkınız (kutu açılıp kullanılsa dahi) vardır 👍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K Ultrada Native iken 30 FPS görünüyor bence gayet iyi. DLSS açarak daha iyi olur, kasmadan oynanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K Ultrada Native iken 30 FPS görünüyor bence gayet iyi. DLSS açarak daha iyi olur, kasmadan oynanır.

Herkesin kriteri bir değil, ayrıca 30fps bilgisayar oyunları için işkence oluyor konsol gibi değil 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı