Ekran kartı iade edilebilir mi?

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Hepsiburada'dan RTX 3060 Ti LHR almışım. Gigabyte kartıarnın üstüne LHR yazmadığı için RTX 3060 Ti sandım aldım sisteme takıp driverları kurdum mining programını başlattım. 1-2 gün sonra LHR performansı verdiğini gördüm geri ödeme alabilir miyim? Jelatini sökük statik poşeti kutusu falan var. Ürün bende 14 günden az sürede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde mesafeli satış sözleşmesi gereği iade alınması gerekir ama genelde almıyor mağazalar. Satıcı Hepsiburada ise o alabilir belki. Açıkçası biraz onlara da hak veriyorum, neticede kartta sorun yok. Siz iade ettikten sonra o kartı alsalar bile başkasına satacaklar ve kimse açılmış ve kısa süreliğine de olsa mining yapılmış bir kartı satın almak istemez.

Normalde mesafeli satış sözleşmesi gereği iade alınması gerekir ama genelde almıyor mağazalar. Satıcı Hepsiburada ise o alabilir belki. Açıkçası biraz onlara da hak veriyorum, neticede kartta sorun yok. Siz iade ettikten sonra o kartı alsalar bile başkasına satacaklar ve kimse açılmış ve kısa süreliğine de olsa mining yapılmış bir kartı satın almak istemez.

Aynı kartı bir de GittiGidiyor'lar almıştım onlar neden veya mesafe sözleşmesi gerek kabul edilmesi gerekiyor demiştiniz kabul etmezlerse bir yasal hakkım veya benzeri bir şeyim yok mu?

Hepsiburada'dan RTX 3060 Ti LHR almışım. Gigabyte kartıarnın üstüne LHR yazmadığı için RTX 3060 Ti sandım aldım sisteme takıp driverları kurdum mining programını başlattım. 1-2 gün sonra LHR performansı verdiğini gördüm geri ödeme alabilir miyim? Jelatini sökük statik poşeti kutusu falan var. Ürün bende 14 günden az sürede.

Mining yapıldığı için alırlar mı bilemem.

Mesafe sözleşmesine göre geri alınması gerekiyormuş deneyimi şansımı.

Mesafeli sözleşmesine hakim olmadığım için soruyorum.
.
Sözleşmeye göre, benim bildiğim, ya paketi hiç açılmamış, ya da satış niteliği bozulmamış ürünler koşulsuz iade edilebiliyor. Bunun dışında satıcının vereceği karar geçerli oluyor. Yanlış mı biliyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı