[Alındı] AMD FX 6300 R9 285 Sistem

yusuf551

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, dün akşam Vatan Computer'den PC toplattırdım ve izniniz olursa neler aldığımı sayıyorum;
  • İşlemci: AMD FX 6300
  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285
  • Anakart: ASUS M5A 78L-M LX-3
  • RAM: GSkill Ripjaws 8 GB
  • Monitör: Samsung LS22E390HS/UF
Sizden istediğim sistem hakkında yorumlarınız. Sistemi satın aldım ve monitörün ses çıkışı var HDMI olarak. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında da yardımcı olursanız çok mutlu olurum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi iade et. Alırken yanında bilen birini götürseydin. Eski bir sistem toplamışsınız özellikle işlemciniz eski. Vatan Bilgisayar zaten çakal, elindeki stoğu eritmek uğruna her şeyi yapar.

Geri götürmezsen sen kaybedersin. Elindeki işlemcinin tekil çekirdek performansı düşük bu da sorun yaratacaktır. Kendi adıma konuşayım, Armored Warfare oynuyorum tekil çekirdek performansı kötü olduğundan darboğaz yaşıyorum. Özellikle MP oyunlarda büyük sorunlar yaratabilir. Hem eski olması hem performansının iyi olmaması iade etmen için en büyük etmen daha neyi bekliyorsun?

Ah be kardeşim, hayırlı olsun da keşke güncel sistem toplasaydın. Ekran kartın süper fakat 6300 tabanlı toplaman iyi olmamış. i3 6100 tabanlı toplasaydın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı