[Alındı] AMD Ryzen R7 ve Asus prime x370-pro

Evet arkadaşlar uzun zamandır AMD zen mimarisini bekliyordum. Sonunda çıktı. Bende başlıkta belirtiğim bileşenleri aldım. Kingston 2x4 GB RAM hali hazırda vardı. DDR4 2133 MHz. Tahminimce cuma veyahut cumartesi elime ulaşır. Perşembe günü bütün dünya genelinde satışa sunulacağından dolayı. O zaman daha detaylı incelemeyi bu başlık altında paylaşağım ve oyun testlerinide tabiiki.

IMG_0120.JPG

IMG_0121.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun testlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel perfonmans çıkartır.

Oyun testlerine en yakın zamanda başlayacağım. Bu hafta sonu biraz toplantılarım felan vardı şimdi yeni eve geldim. Şehir dışına gitmiştim. En yakın zamanda başlayacağım.

Öncelikle hayırlı olsun. Oyun testlerinin yanında sıvı soğutucu montajını yapmadan önce mevcut stok soğutucunun değerlerini test edip sıvı soğutma sonrası değerleriyle kıyaslayabilirsen iyi olur.

Teşekkür ederim. Tam olarak düşündüğüm testlerden birtanesiydi. Ama sıvı soğutucum seidon 120v soket yapısı gereği anakart ile uyumlu değil. Bende satmaya karar verdim. Aklımda yine Cooler Master yada Corsair'in 240mm lik sıvı soğucutusu var ama hangisi olur bilmiyorum. Gelecek ay alabilirim. Bu ay bütçemi yeteri kadar aştım. Daha windowsu bile alamadım. :)
Gelecek ay artık geriye kalanları alacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı