[Alındı] Asus Gtx 780ti Direct CU II ekran kartı.

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, henüz evime yeni geldim ve kartı aldığım gibi resim çektim sizlerle paylaşmak istiyorum. Forum da daha önce belirtmiştim MSI Lightning R9 290x alacağım diye, fakat bir sorun nedeniyle iptal ettim. (kullanıcı haberleri kısmında açıklama mevcut.) Yeni geldiğim için yorgunum pek resim çekemedim, ama en kısa zamanda videolu kapsamlı bir inceleme yapacağım. Kart hakkında ki düşüncelerinizi duymak isterim şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
asus1.jpg

asus3.jpg
asus2.jpg

Sağolun teşekkür ederim. Detaylı bir inceleme yapamadığım içinde özür dilerim sizlerden. En kısa zamanda videolu bir inceleme sizlerle. Ve bir de kart hakkında ki düşüncelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. ;)
Pek belirtilecek bir şey yok bence, sadece hayallerimizin ekran kartı. :D

Teşekkürler, Allah herkese iyi bir sistem toplamayı nasip etsin. :)

@ali ahmet1 dostum buyur çok istemiştin, lakin Lightning r9 290x değil ve sen bunu neden aldığımı biliyorsun. Sonunda karta kavuştum fakat gönlümde yatan bu değildi. :D Ama bunu aldığım içinde pişman değilim. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefonda bulunduğum için etiketlediğinizi göremedim. Kusura bakmayın. Hayırlı olsun. Güzel bir kart. Moralinizi bozmayın ve oyunların tadını çıkarın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı