[Alındı] Asus VN247H 23.6 LED Monitör

Merhaba. Ben de bu monitörü uzun süredir almak istiyordum bu yazıyı görünce içim rahatladı ancak Vatan Bilgisayar'da bazı kişiler ışık sızdırması olduğunu yazmış bu doğru mudur? Haber verirseniz sevinirim çünkü PS3 ve PC ile kullanacağım ses de önemli. Şimdiden teşekkürler.

Muhteşem bir monitör fakat sallanmasıyla meşhur diye biliyorum. VERSA II 500W ile harika uyum sağlamış.

Baya geç oldu ama sana bir sorum olcak bende aynı monitörü kullanıyorum fakat benim monitörüm sağa doğru 1 cm kadar yatık.
Monitörünü iyice öne eğip en sağ taraf ile en sol taraf arasında bariz bir fark görüyormusun yani eğik gözüküyormu?
bBnim monitörümü en öne eğince çok bariz eğiklik gözüküyor cetvelle ölçünce en sağ tarafın yere uzaklığı 6 civarı en sol tarafın yere uzaklığı 7 7.5 civarı zahmet olmazsa bi ilgilenebilirmisin?
Teşekkürler

Benim monitörde herhangi bir eğiklik yok. Monitörün kablolarının monitörü sağa veya sola çekmediğinden emin olun. Kablolar bu eğimin nedeni olabilir.

Bu eğriliğin aynısı bende vardı dostum. Ekranı yerden yüksekliği az olan yere doğru bastır sonra tekrar ölç, eşit oluncaya kadar eğ.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu eğriliğin aynısı bende vardı dostum ekranı yerden yüksekliği az olan yere doğru bastır sonra tekrar ölç eşit oluncaya kadar eğ
Nasıl? Eğik olan tarafamı bastıracağım.
Benim monitörde herhangi bir eğiklik yok. Monitörün kablolarının monitörü sağa veya sola çekmediğinden emin olun. Kablolar bu eğimin nedeni olabilir.
İlgilendiğin için teşekkürler.

Merhabalar
Bende aynı monitörü kullanıyorum. Bir sorum olacaktı. Monitörü ilk aldığımda renk ayarları dengesizmiş gibi geldi tam keyif alamadım o yüzden. Kendi modlarında da oyun için tam olarak uygun birşey bulamadım. Siz default mu kullanıyorsunuz yoksa ince ayar çektiniz mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

kardeş ayıp olmazsa fareni nereye koyuyorsun 2 gecedir rahat uyuyamıyorum kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…