[Alındı] Asus VN247H 23.6 LED Monitör

Merhaba eski monitörü emekliye ayırıp, yeni bir monitör almanın zamanı gelmişti. Uzun araştırmalar sonucu bu monitörü almaya karar verdim. Monitörün fiyatı 542 TL. 1 ms oluşu ve kaliteli görüntü vermesi beni almaya ikna etti .
İlk izlenimim monitör gerçekten güzel alınabilir. Monitörün üzerinde bulunan hoparlör gayet tatmin edici düzeyde. Bir eksisi fazla hızlı fare hareketlerinde biraz sallanması. Gerçi benim masamın sağlam olmaması durumu da var . :) Fotoğraf kaliteleri için üzgünüm, telefon ile çekildi.
1.jpg

2.jpg
3.jpg

4.jpg
5.jpg

Bf4 bir kare. :)
20140925_150229.jpg

• Panel Boyutu: Geniş ekran 23.6"(59.9cm) 16:9
  • Gerçek Çözünürlük : 1920x1080
  • Full HD 1080P
  • Piksel Değeri : 0.2715mm
  • Parlaklık(Max) : 250 cd/㎡
  • ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 80000000:1
  • Görüş Açısı (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
  • Tepki Süresi : 1 ms
  • Ekran Renk Sayısı : 16.7M

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de bu monitörü uzun süredir almak istiyordum bu yazıyı görünce içim rahatladı ancak Vatan Bilgisayar'da bazı kişiler ışık sızdırması olduğunu yazmış bu doğru mudur? Haber verirseniz sevinirim çünkü PS3 ve PC ile kullanacağım ses de önemli. Şimdiden teşekkürler.

Baya geç oldu ama sana bir sorum olcak bende aynı monitörü kullanıyorum fakat benim monitörüm sağa doğru 1 cm kadar yatık.
Monitörünü iyice öne eğip en sağ taraf ile en sol taraf arasında bariz bir fark görüyormusun yani eğik gözüküyormu?
bBnim monitörümü en öne eğince çok bariz eğiklik gözüküyor cetvelle ölçünce en sağ tarafın yere uzaklığı 6 civarı en sol tarafın yere uzaklığı 7 7.5 civarı zahmet olmazsa bi ilgilenebilirmisin?
Teşekkürler

Bu eğriliğin aynısı bende vardı dostum. Ekranı yerden yüksekliği az olan yere doğru bastır sonra tekrar ölç, eşit oluncaya kadar eğ. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu eğriliğin aynısı bende vardı dostum ekranı yerden yüksekliği az olan yere doğru bastır sonra tekrar ölç eşit oluncaya kadar eğ :)
Nasıl? Eğik olan tarafamı bastıracağım.
Benim monitörde herhangi bir eğiklik yok. Monitörün kablolarının monitörü sağa veya sola çekmediğinden emin olun. Kablolar bu eğimin nedeni olabilir.
İlgilendiğin için teşekkürler.

Merhabalar
Bende aynı monitörü kullanıyorum. Bir sorum olacaktı. Monitörü ilk aldığımda renk ayarları dengesizmiş gibi geldi tam keyif alamadım o yüzden. Kendi modlarında da oyun için tam olarak uygun birşey bulamadım. Siz default mu kullanıyorsunuz yoksa ince ayar çektiniz mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı