[Alındı] Cooler Master Hyper T4

Aynı soğutucuyu kullanıyorum. İşlemcim i3 6098P. Soğutucu boştayken ve işlemci yük altındayken 50 50 dereceyi geçtiğini görmedim. Ömürlük bir soğutucu ve arka tarafındaki ekstra fan takılabilmesi için gelen aparatlarda O.C yapacak olan kişilere güzel bir kolaylık olmuş. Hayırlı olsun.
 
Oyunlarda ki performansı nasıl peki. İşlemciye yük bindiren oyunlarda kaç derece oluyor?
 
Yabancıların '' Stock Replacement '' dedikleri türden bir soğutucu, stok ile arasında büyük farklar yok. Ufak overclock'larınızın üstesinden gelecektir fakat büyük bir performans beklememek lazım. Boşta 32-34 derecelerde geziyor işlemcim. ( i7 6700K 4.2 GHz )

Amazon'dan yaklaşık fiyatlara çok daha iyi modeller getirtilebilir mesela Cryorig H7 veya Phanteks TC12DX gibi. İkisi de T4'ü geçtim 212 EVO'dan bile daha iyi performans veren soğutuculardır.

Kendi Hyper T4'üme gelince, açıkçası sonbahara doğru satıp sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. Kafamdaki model de Arctic Liquid Freezer 240.
 
Tabi hocam sen o işlemciye al sıvı soğutmayı ama benim gibi stok fanla 80 derecelere çıkan işlemciler için iş görür bir soğutucu gibi duruyor.
 
Bana kalırsa da hyper t4 e stok soğutucuya yakın demek hakaret olur. Hadi 9cm fan olsa ve onun boyutunda bir ızgarası olsa neyse ki o bile stoktan iyiyken T4 oldukça güçlü bir soğutucu. Hele ki arkaya da ekstra fan alınırsa gayet iyi. @Tuna Yücer Bana kalırsa Hyper 212 işinizi görecektir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…